AcasăNews AlertLACRIMI ȘI DURERE - Melissa, studenta din Baia Mare ajunsă cunoscută pentru...

LACRIMI ȘI DURERE – Melissa, studenta din Baia Mare ajunsă cunoscută pentru curajul său în lupta cu cancerul, s-a stins din viață

DISTRIBUIȚI

Melissa Varga, maramureșeanca de 21 de ani ajunsă cunoscută pentru curajul său în lupta cu cancerul, s-a stins din viață. Tânăra era studentă în Baia Mare și povestea tristă a acesteia a devenit virală în mediul online, după ce a decis să o facă publică. Sute de oameni s-au oferit să o ajute financiar pentru a-și putea acoperi costurile tratamentelor și intervențiilor chirurgicale.

În urmă cu doar o lună, pe data de 7 septembrie, Melissa și-a sărbătorit ultima aniversare. Potrivit DirectMM, a primit derogare de la medicii din Cluj și fost fericită că a reușit să își petreacă ziua de naștere alături de familie.

Ieri, 15 noiembrie, vestea morții tinerei a venit ca un șoc atât pentru cei care o cunoșteau cât și pentru întreaga comunitate care s-a strâns împreună pentru a o ajuta. Melissa a pierdut lupta cu boala, luptă pe care a dus-o cu mult curaj și determinare dar, mai ales, cu zâmbetul pe buze.

Pe pagina de Facebook a tinerei curg mesajele de condoleanțe

„Dumnezeu să te odihnești în poate fata minunată , frumoasă și inteligentă … din pacate Dumezeu dea luat prea devreme dintre noi cu tot cu suferința ta , ai fost o luptatoare .
Și noi cei din BRIGADA LSPV îți uram drum lin spre cer și să ști că ai lasat un mare gol în inimile și sufletele noastre. Condoleante familiei. Dormi în pace suflet bun și stiu ca o să fii mereu aproape de n-oi de sus și ne vei da putere de a lupta Melissa Roxana … de azi un înger al lui Dumnezeu”

„Sunt momente în viață când speranța e tot ce ne-a rămas ! Sunt momente în viață când și speranța ne părăsește. Am sperat, ca mulți alții, că studenta noastră, Melissa Roxana se va reîntoarce la cursuri. Că va fi alături de colegii ei la cursul festiv, bucurându-ne împreună.
Din păcate, viața a ales altfel. Melissa, drum lin printre stele! Vei rămâne mereu în inimile noastre! În numele Melissei, familia îndoliată dorește să mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea, care au sprijinit-o material și moral, care au sperat și luptat alături de ea! Melissa ai fost o luptătoare până la capăt, iar zâmbetul și caracterul tău sunt lecții de viață! Nu te vom uita niciodată”

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA