AcasăEvenimentSportLA ZERO - Știința Explorări a pierdut categoric la Zalău în fața...

LA ZERO – Știința Explorări a pierdut categoric la Zalău în fața campioanei

spot_img

DISTRIBUIȚI

LA ZERO În prima etapă a Diviziei A1 de volei masculin, VM Zalău, campioana en-titre a învins-o fără drept de apel pe Ştiinţa Explorării Baia Mare, 3-0. Campioana a confirmat calculele hârtiei și s-a impus fără emoții în fața băimărenilor.

Oaspeții au început foarte slab meciul. Cu o preluare nesigură și un blocaj aproape inexistent, oaspeții s-au văzut conduși încă din start cu 8-1, handicap ce s-a dovedit a fi imposibil de recuperat. Câteva combinații reușite pe centru de Liviu Râpeanu cu Ștefan Lupu și Codrin Mocanu au făcut ca scorul să se mai strângă (9-5), dar până la urmă gazdele s-au impus cu 25-18.

Cu Gigi Socaciu mai activ la fileu, băimărenii au început bine setul secund și au condus până la scorul de 6-5. În continuare zălăuanul Rareș Bălean, cel mai bun de pe teren, a fost de neoprit și gazdele s-au impus cu 25-20.

Explorări a fost în avantaj și la începutul setului trei (4-2), dar în continuare nu a demonstrat că are cu adevărat forța să pună probleme echipei campioane, care și-a adjudecat setul cu 25-20.  În acest meci au debutat la echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop portoricanul Luis Bertran și ucraineanul Dmitryi Fedorenko.

Explorări trebuie să uite rapid acest eșec și, în ciuda problemelor cu care se confruntă, să strângă rândurile, deoarece sâmbătă are un meci extrem de dificil pe teren propriu cu Unirea Dej.

VM Zalău – Știința Explorări Baia Mare 3-0 (18, 20, 20)

VM Zalău: Dimitrov 5p (2 blocaje), Adamajtis 11p (un blocaj), Bălean 16p, Dal Bosco 12p, Cuciureanu 7p (2 blocaje), Mihalcea 8p (5 blocaje), Feher (libero). Antrenori: Marian Constantin și Bogdan Nicolae.

Explorări: Râpeanu 2p, Socaciu 7p, Fedorenko 8p (2 blocaje), Nagy 5p, Lupu 8p (un blocaj), Mocanu 8p (3 blocaje), Bertran (libero). Au mai jucat: Țuțea și Florea. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Lucian Husa (Cluj Napoca). Observator FRV Mihai Vlădescu (Brașov).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA