AcasăActualitateSocialLA ZDUP: Trimis in judecata de procurori dupa ce a spart doua...

LA ZDUP: Trimis in judecata de procurori dupa ce a spart doua autoturisme

spot_img

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului MARINCAŞ VIRGIL, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În noaptea de 28/29.12.2014 inculpatul Marincaş Virgil a pătruns prin efracţie într-un autoturism parcat pe raza municipiului Baia Mare şi a sustras din interior un CD Player, cauzând persoanei vătămate C.G. un prejudiciu în sumă de 350 de lei.

De asemenea, în noaptea de 12/13.01.2015, inculpatul a pătruns, tot prin efracţie, într-un alt autoturism parcat pe raza municipiului Baia Mare, de unde a sustras un CD Player şi o cască pentru schi cu ochelarii aferenţi, cauzând persoanei vătămate P.F.N. un prejudiciu în valoare de 1.350 de lei. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA