AcasăActualitateSocialLA ZDUP - Doi barbati au fost ridicati si depusi in arestul...

LA ZDUP – Doi barbati au fost ridicati si depusi in arestul IPJ Maramures. Doi copii au intrat in casa unui ruscovean

DISTRIBUIȚI

Ovidiu M., de 35 de ani, din localitatea Mireşu Mare a fost depus în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş. Pe numele acestuia, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză este condamnat la 3 ani închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.Un tânăr de 25 de ani, din Baia Mare, Bogdan M., este condamnat de către Judecătoria Baia Mare la 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Acesta a fost depus de către poliţişti în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş, în baza unui mandat de Executare a Pedepsei Închisorii.

Doi minori, care au ales au intrat în locuinţa unui cetăţean din Ruscova, sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea unei infracţiuni

În data de 13 mai, a.c., Secţia de Poliţie Rurală Vişeu de Sus au primit o sesizare despre faptul că persoane necunoscute au forţat uşa unui imobil din Ruscova şi au pătruns în locuinţă. Proprietarii casei se află în străinătate iar persoana care are grijă de locuinţă a găsit bunurile din interior răvăşite. Deşi nu deţineau multe date despre prejudiciu, deoarece proprietarul nu se află în ţară, poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea autorilor.

După câteva zile de investigaţii, poliţiştii au identificat suspecţii de comiterea faptei: doi minori de 14 ani, din Ruscova, respectiv Leordina. Poliţiştii au stabilit faptul că cei doi copii au intrat în locuinţă unde au răsturnat diferite obiecte si răvăşit lucruri, după care au părăsit imobilul fără să sustragă vreun bun. In cauza continuă cercetările faţă de cei doi minori, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa de furt calificat.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA