spot_img
AcasăLifestyleMondenLA VÂRSTA DE 91 DE ANI – Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a...

LA VÂRSTA DE 91 DE ANI – Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit

DISTRIBUIȚI

LA VÂRSTA DE 91 DE ANI  Hugh Hefner a murit. Fondatorul revistei internaționale Playboy, a murit la vârsta de 91 de ani, în locuința sa din cauze naturale, a transmis Playboy Enterprises Inc, citat de BBC News.

Hefner a început să publice revista Playboy în bucătăria domiciliului său în 1953 și a reușit să o transforme în cea mai importantă revistă pentru bărbați din lume, vânzând chiar și șapte milioane de exemplare pe lună.

Cooper Hefner, fiul său, a spus că va fi „regretat de mulți”. El a adus un omagiu „vieții excepționale și impactului tatălui său ca pionier al mass-mediei și al culturii” și l-a numit un lider al libertății de exprimare, al drepturilor civile și al libertății sexuale.

Hugh Hefner, născut pe 9 aprilie 1926, a fost editor al revistei americane Playboy, editor, om de afaceri și playboy. El a fost celebru în calitate de ca redactor-șef și editor al revistei Playboy, pe care a fondat-o în 1953.

Revista lui Hefner a ajutat la transformarea nudității dintr-un subiect tabu în normlitate și l-a transformat în multi-milionar pe fondatorul ei, a cărui valoare netă în momentul morții era de 43 de milioane de dolari. De-a lungul vieții sale, Hefner a construit un adevărat imperiu care deși se baza pe revista pentru bărbați, includea și cazinouri si cluburi de noapte

Mogulul a devenit faimos pentru stilul său de viață hedonist și întâlniriile și căsătoriile cu modelele Playboy. Hugh Hefner a declarat că s-a culcat cu peste 1.000 de femei.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA