Acasă Actualitate 112 LA UN PAS DE TRAGEDIE ÎN SIGHET - Un autobus care transporta...

LA UN PAS DE TRAGEDIE ÎN SIGHET – Un autobus care transporta elevi a rămas fără o roată în mers

DISTRIBUIȚI

LA UN PAS DE TRAGEDIE   Caz deosebit de grav la Sighetu Marmației. Roata din față a unui mijloc de transport în comun local s-a desprins în mers iar oamenii au fost la un pas de moarte. Mai mult, după ce s-a desprins roata a traversat șoseaua și s-a oprit în gardul unui imobil. Din fericire nimeni nu era pe trotuar în acel moment, evitându-se astfel o adevărată tragedie, potrivit VasileDale.ro

În cele ce urmează vă prezentăm mesajul primit de la cititorii noștri.

Transport în comun efectuat de Mara Nord, Sighetu-Marmației. Siguranță zero. Autobuz abia scos astăzi din revizia tehnică făcută de mecanicii unității (mecanici fără autorizație și fără experiență, se pare făcută de un fost paznic la această unitate). Roată sărită în timpul mersului cu călătorii în autobuz pe ruta Sighetu Marmației – Șugău (cursa de ora 15.10). Roata a sărit pe cealaltă parte a șoselei, putând pune în pericol viața altor persoane (în afară de cele deja aflate în autobuz). Siguranță și încredere în transportul public de persoane cu autobuze casate în Olanda (cumpărate de Mara Nord pentru a fi casate și folosite doar piesele de schimb). Ca să vedeți ce administrație, ce primar are Sighetu Marmației”, a scris bărbatul.

Așteptăm un punct de vedere al Primăriei Sighetu Marmației referitor la acest incident, dar și de la societatea de Transport în Comun din Sighetu Marmației.

 

Sursă info și foto: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA