AcasăActualitate112LA UN PAS - Atentat terorist dejucat în Italia!

LA UN PAS – Atentat terorist dejucat în Italia!

DISTRIBUIȚI

LA UN PAS. Autoritățile italiene au dispus expulzarea unui cetățean tunisian, în vârstă de 26 de ani, simpatizant ISIS și al altor grupuri jihadiste, acesta fiind suspectat că ar avea intenția să comită un atentat la Turnul din Pisa.

Bilel Chiahouia fost arestat joi de autoritățile italiena după ce acesta a anunțat pe Facebook că va comite un atentat la Turnul din Pisa. Totodată, tunisianul a postat mesaje pe rețelele sociale prin care îi felicita pe autorii atacurilor jihadiste în Europa.

Ordinul de expulzare a fost semnat vineri de un judecător, potrivit poliției, care a indicat că există „probe că tunisianul era apropiat de extremismul jihadist și de Stat Islamic”.

După atentatele care au afectat Franța și Belgia, temerile privind un atac terorist comis de un „lup solitar” s-au amplificat în Italia.În ultimele săptămâni, o serie de presupuși jihadiști au fost expulzați din Italia.

Săptămâna trecută, autoritățile italiene au sporit măsurile de securitate la Roma de teama unor posibile atacuri teroriste în paropierea unor obiective turistice sau în locuri religioase, după ce ISIS a publicat un filmuleț în care amenința că va cuceri Roma.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA