spot_img
AcasăActualitate112LA STAȚIUNEA IZVOARE – Exercițiu amplu al ISU Maramureș cu forțe și...

LA STAȚIUNEA IZVOARE – Exercițiu amplu al ISU Maramureș cu forțe și mijloace de teren

DISTRIBUIȚI

LA STAȚIUNEA IZVOARE  Miercuri, 28 iunie 2017, cu începere de la ora 10:30, în stațiunea Izvoare, I.S.U Maramureș va desfășura un exercițiu cu forțe și mijloace în teren.

Exercițiul se desfășoară în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș, Serviciul Județean Salvamont Maramureș, Echipa Canină de Căutare și Salvare și Clubul ”XTREME Adventure” Baia Mare.

În cadrul exercițiului se vor verifica: – capacitatea de răspuns a structurilor de intervenţie prevăzute în Procedura privind intervenția pentru salvarea persoanelor în zone montane; – însuşirea corectă a concepţiei de acţiune de către toate forţele participante, în vederea unei intervenţii oportune și corecte; – nivelul de pregătire şi de cunoştinţe dobândite de către forţele participante la exerciţiu pentru gestionarea unui eveniment de acest fel; – asigurarea unui răspuns coordonat al tuturor structurilor cu atribuţii de intervenţie în cazul producerii unor accidente colective, cu manifestări deosebit de rapide şi efecte limitate în timp, având ca rezultat victime multiple sau având potenţialul de a produce victime multiple. – stabilirea de reguli şi măsuri în vederea mobilizării unor resurse suplimentare;

Comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș

Foto: Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA