AcasăActualitate112LA ȘCOALĂ, ÎN TIMPUL ORELOR – Elev din Constanța cercetat sub control...

LA ȘCOALĂ, ÎN TIMPUL ORELOR – Elev din Constanța cercetat sub control judiciar după ce a pălmuit o profesoară

DISTRIBUIȚI

LA ȘCOALĂ, ÎN TIMPUL ORELOR  Scene incredibile s-au petrecut într-o sală de clasă a unui liceu din Constanţa. Un elev, ce repetă clasa a noua, a pălmuit o profesoară în timpul unei ore şi a plecat din şcoală. Profesoara a depus plângere, adolescentul-problemă a fost reţinut de poliţişti, dar magistraţii au considerat că poate fi cercetat sub control judiciar.

Incidentul a avut loc vineri după amiază în timpul orei de franceză la Liceul Virgil Magearu din Constanţa. Elevul a jignit-o pe profesoară, iar când aceasta i-a cerut să iasă afară, i-a dat o palmă peste faţă şi a fugit, potrivit Digi24.ro.

Aurelia Năstase, director Liceul Tehnologic „Virgil Magearu”: A fost lovită, da. Din nefericire este chiar o situaţie foarte gravă. Toată lumea este şocată, toţi profesorii, chiar şi elevii.

Petrică Miu, inspector școlar: E vorba de un elev repetent care a intrat într-o sală de clasă la o doamnă profesoară de franceză. Motivul lui e că aşa era. Faptul că a rămas repetent, nu întâmplător a rămas repetent.

Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa: În urma acestui conflict spontan, elevul ar fi lovit cadrul didactic, după care a părăsit incinta unităţii şcolare, fiind depistat de poliţişti, reţinut şi dus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri.

Cristina Gemănaru, psiholog: În situaţia de faţă, avem de-a face cu un adolescent care într-o oarecare măsură dă bine să fim oarecum cool din punct de vedere al conceptului adolescentului şi al grupului social”, conform sursei citate.

Nu este primul incident care are loc într-o unitate de învăţământ din Constanţa. În urmă cu câteva zile, un alt elev a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a ameninţat şi şantajat trei colegi de clasă.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA