spot_img
AcasăActualitateSocialLA ȘCOALA GIMNAZIALĂ COPALNIC MĂNĂȘTUR – Polițiștii maramureșeni i-au învățat pe elevi...

LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ COPALNIC MĂNĂȘTUR – Polițiștii maramureșeni i-au învățat pe elevi cum să rămână în siguranță acasă, pe stradă sau în mediul online

spot_img

DISTRIBUIȚI

LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIN COPALNIC MĂNĂȘTUR   După activităţile preventive desfăşurate pe tot parcursul săptămânii în unităţi şcolare din Baia Mare, poliţiştii au schimbat decorul şi au ajuns ieri, 10 mai, la Şcoala Gimnazială din Copalnic Mănăştur. Poliţiştii de prevenire, cei din cadrul Grupei Canine şi cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică au fost întâmpinaţi de aproape 100 de copii de la grădiniţă şi din clasele 0 – 4.

Întrucât foarte mulţi îşi doresc să devină colegi cu poliţiştii, s-a pus la cale un plan comun bazat pe siguranţă şi încredere. Pentru că temelia comportamentului adecvat al viitorilor adulţi o reprezintă o copilărie în siguranţă, obiectivele discutate au fost legate de SIGURANŢA acasă, la şcoală, pe drumurile publice şi în mediul online.

Deloc inhibaţi de uniforma poliţiştilor, îndrăzneţi şi comunicativi, cei mici au fost răsplătiţi pentru răspunsuri şi implicare cu mici premii oferite din partea inspectoratului de poliţie.

La final, ca recompensă pentru interesul pe care l-au manifestat, elevii au avut parte de o surpriză aparte: exerciţii demonstrative ale ofiţerilor patrupezi Vis şi Teba, sub coordonarea conductorilor. Astfel, activitatea s-a încheiat cu exclamaţii ce au redat bucuria, cu multe zâmbete dar şi cu rugămintea, adresată poliţiştilor, de a reveni în şcoală.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA