AcasăActualitateSocialLa Romaltyn se va folosi in procesul de prelucrare a minereurilor cianura...

La Romaltyn se va folosi in procesul de prelucrare a minereurilor cianura (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Conducerea societatii a anuntat ca este cea mai eficienta metoda dar da garantii ca activitatea se va desfasura dupa cele mai moderne standarde de lucru. Romaltyn si-a prezentat astazi in fata presei din Maramures strategia si planurile pentru repornirea activitatii uzinei de retratate.  Asta in conditiile in care s-au efectuat mai multe investitii la obiectivele pe care agentul economic le detine in Baia Mare si in imprejurimi.

Reprezentantii Romaltyn promit ca activitatea se va desfasura in conditii de securitate atat pentru locuitori cat si pentru angajati. Din pacate, de ce s-au temut baimarenii , s-ar putea sa nu scape daca se reia activitatea.

Ion Sturza a declarat astazi ca nu se vor aduce minereuri din alte parti pentru a fi prelucrate. Conform datelor prezentate de vicepresedintele Consiliului Director dupa cei 5 ani de activitate, spatiul va fi redat comunitatii.

Reprezentantii Romaltyn mai sustin ca se vor implica si in viata comunitatii, directionand anumite sume de bani spre zonele in care va fi nevoie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA