Acasă Actualitate 112 LA REMEŢI - Focuri de armă şi 9.000 de pachete cu țigări...

LA REMEŢI – Focuri de armă şi 9.000 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 9.000 pachete, în valoare de peste 105.000, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere.

În 10 ianuarie, în jurul orei 8.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sarasău a observat pe raza localității de frontieră Remeți mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor. În momentul în care aceștia i-au observat, au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul ucrainean prin apa râului Tisa.

Oamenii legii au folosit armamentul din dotare şi au tras 7 focuri de avertisment în plan vertical. Au reușit reținerea unui cetățean ucrainean, R.B., în vârstă de 25 ani.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a procedat la cercetarea zonei, fiind descoperite 18 colete cu țigări.

Acestea au fost duse la sediul sectorului. În urma inventarierii au rezultat 9.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 105.000 de lei.

Țigările au fost confiscate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Pe timpul acțiunii, au fost informate și autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA