AcasăEvenimentSportLA POMUL LĂUDAT - Real Madrid și Manchester City au oferit un...

LA POMUL LĂUDAT – Real Madrid și Manchester City au oferit un meci anost în prima semifinală a Ligii Campionilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Manchester City şi Real Madrid au încheiat la egalitate, scor 0-0, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor.

Partida a fost una neaşteptat de anostă în condiţiile în care faţă în faţă se aflau două dintre cele mai ofensive formaţii din Europa. Ambii antrenori au părut că împrumută pentru 90 de minute strategia lui Simeone, tehnicianul lui Atletico, renumit pentru defensiva extrem de solidă creată în capitala Spaniei.

Cu o oră şi jumătate înainte de startul partidei, Real a primit o veste teribilă: Ronaldo nu va putea fi prezent pe teren în partida din Anglia. „Dacă ar fi fost o finală, aş fi jucat. Aşa, am decis împreună cu staff-ul medical că nu are rost să risc„, i-a spus Ronaldo lui Hargreaves înainte de meci, semn că accidentarea nu e gravă şi sunt şanse mari să fie prezent la retur.

Ca atare, Zidane a forţat din primul minut cu Benzema – incomplet refăcut -, dar a modificat substanţial şi tactica. Obiectivul principal al francezului a fost ca echipa sa să nu primească gol, iar acest lucru se putea obţine doar în măsura în care reuşea să îl anihileze complet pe Aguero. Pepe şi Sergio Ramos au făcut o partidă mare, în prima repriză argentinianul fiind complet izolat (a atins mingea de numai 15 ori).

La pauză, Zizou s-a văzut nevoit să îl schimbe pe Benzema, dar paradoxal echipa a fost mai vie cu Jese. Chiar dacă „cetăţenii” au avut o posesie ceva mai bună, cu De Bruyne în rol de dirijor după accidentarea lui Silva, ocaziile mari au aparţinut oaspeţilor. Jese a nimerit doar bara în minutul 71, pentru ca 10 minute mai târziu Pepe să tragă extrem de slab din doar 3-4 metri, permiţându-i lui Hart să se remarce.

S-a terminat 0-0, iar calificarea se decide marţi, 3 aprilie, pe Bernabeu. După cum s-a jucat azi Real are un mic avantaj pentru retur, însă cu siguranţă că multe vor depinde de recuperarea lui Ronaldo.

4 şuturi pe poartă a avut City în ultimele 3 meciuri de Champions League jucate pe teren propriu

Pentru prima oară Real obţine 0-0 în turul unei semifinale de Liga Campionilor

Mulţi consideră că partida din Machester a fost una mult sub pretenţiile unei semifinale de Ligă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA