Acasă Eveniment Sport LA PLOIEȘTI – Băimăreanul Alexandru Stan va participa la una dintre cele...

LA PLOIEȘTI – Băimăreanul Alexandru Stan va participa la una dintre cele mai mari gale de kickbox și MMA din țară

DISTRIBUIȚI

LA PLOIEȘTI  Sâmbătă, 17 iunie 2017, pentru prima dată dată pe stadionul Ilie Oană din Ploiești va fi organizat un spectacol de sunet și lumină de excepție, o gală de kickbox și MMA în care se vor înfrunta luptători de top din țară dar și de peste hotare.

Printre numele mari ale luptătorilor care vor urca în ring se numără şi băimăreanul Alexandru Stan, angajat al firmei Quick Protect Baia Mare.

Evenimentul va avea loc pe 17 iunie, iar biletele costă 15 lei. În cadrul galei, trupa „Paraziții” va susține un concert pentru toți fanii ce vor să-i vada live pe Cheloo, Ombladon și FreakaDaDisk. Meciurile vor fi transmise în direct pe DigiSport.

La Ploiești veți avea ocazia să-i urmăriți într-o confruntare sub auspiciile promoției „Colosseum Tournament” pe unii dintre cei mai valoroși luptători ai momentului: Andrei Stoica, Amansio Paraschiv, Cristian Milea, Costel Pasniciuc, Ivan Bartek, Giannis Boukis, Andrei Leustean, Mirel Dragan, Mihai Tudorie precum și alți sportivi componenți  ai lotului național din cadrul Federației Române de Kempo. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro.

Sursă: observatorulprahovean.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA