spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ LA PISCINA DIN SĂCĂLĂȘENI - Tânăr salvat de la moarte în...

ACTUALIZARE/ LA PISCINA DIN SĂCĂLĂȘENI – Tânăr salvat de la moarte în ultimul moment

DISTRIBUIȚI

Grav incident cu puţin timp în urmă la Săcălăşeni, la piscină. Un tânăr a coborât pe topogan, pe burtă, cu capul in jos, iar înainte să ajungă în apă s-a izbit puternic cu capul de marginea din beton.

A căzut inconştient în apă. Norocul a făcut ca momentul să fie surprins de o clientă a piscinei, care îl filma pe soţul ei, şi care de altfel i-a alertat pe cei din jur. Băiatul a rămas sub apă, oamenii l-au scos repede, avea capul spart. A fost solicitat prin 112 un echipaj medical.

Sursă: VasileDale.ro

ACTUALIZARE:

În urma publicării articolului, am fost contactați de către fratele tânărului accidentat. Acesta ne-a declarat că fratele său este bine acum, dar că accidentul s-ar fi petrecut după ce acesta ar fi leșinat. Tot acesta ne-a declarat că întregul incident a avut loc la piscina Moara Veche.

„Nu este adevărat că s-a lovit la cap. El este bine acum. A leșinat când se dădea pe tobogan și apoi și-a revenit, a ieșit din apă și este bine”, ne-a declarat Dan Lucian.

Totuși, reprezentanții ISU au declarat pentru VasileDale că tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la spital pentru investigații amănunite.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA