spot_img
AcasăEvenimentLA O CANTINĂ ȘCOLARĂ DIN BAIA MARE - Carne EXPIRATĂ confiscată de...

LA O CANTINĂ ȘCOLARĂ DIN BAIA MARE – Carne EXPIRATĂ confiscată de polițiștii maramureșenI!

DISTRIBUIȚI

LA O CANTINĂ ȘCOLARĂ DIN BAIA MARE  Ne trimitem copiii sănătoși la școală, dar riscăm să îi luăm bolnavi. Nimic nu stăvilește setea comercianților pentru a face profit, chiar dacă uneori o fac pe spatele și sănătatea copiilor noștri.

Polițiștii maramureșeni au acționat la finalul săptămânii trecute pentru siguranța elevilor care cumpără diferite produse de la chioșcurile din incinta școlilor sau care servesc masa la cantinele unităților de învățământ.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale și pentru protejarea elevilor împotriva unor acte de comerț ilicit, cu produse expirate.

MARI NEREGULI LA MAI MULTE UNITĂŢI DIN BAIA MARE

În cadrul acțiunii polițiștii au verificat 23 de puncte de alimentație publică din incinta unităților de învățământ din Baia Mare. Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor a fost de 57.500 lei. Totodată au fost confiscate 24 kg carne și produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, precum și suma de 1.436 lei în numerar”, se arată în comunicatul IPJ Maramureş.

TĂCEREA… AUTORITĂŢILOR

În acest moment, autoritățile care au desfășurat acest control, nu doresc să facă publice mai multe date cu privire la numele unității din care s-au confiscat produsele expirate. Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș nu dorește să facă public numele cantinei, considerând că sunt “informații exceptate”, iar cei din conducerea Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş, contactați telefonic de către un redactor ActualMM, au spus că nu îşi mai amintesc numele unităţii… Vom reveni în cel mai scurt timp cu noi informaţii pe această temă.

Știre în curs de actualizare.

 

Adrian Barbur/ActualMM  

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA