spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICLa nunta Elenei Băsescu a fost un rege. Florin Cioabă

La nunta Elenei Băsescu a fost un rege. Florin Cioabă

DISTRIBUIȚI

Nunta Elenei Băsescu a adunat la Snagov “rudele regale” ale lui Traian Băsescu. Vorbim despre Florin Cioabă, regele romilor (care a venit la palat cu o limuzină de lux dar și cu doi cai), ori de Prințul Paul sau Prințesa Lia.
Nunta Elenei Băsescu a fost una de “basm”. Adică cu regi, prinți și prințese. E vorba de Florin Cioabă, regele romilor, de Prințul Paul sau de Prințesa Lia. Au mai fost prezenți și regii neîncoronați. Este vorba despre Adriean Videanu, regele bordurilor sau de Elena Udrea, regina terenurilor de fotbal în pantă.
A fost o adevărată paradă a maşinilor de lux, în curtea palatului Snagov parcând bolizi de sute de mii de euro. Au venit rând pe rând fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, democrat-liberalul Ioan Oltean sau Alin Popoviciu, dar şi proaspătul consilier de stat, Dorel Onaca.
Nunta a avut însă şi elemente inedite. După ce au ajuns toţi invitaţii, pe porţile palatului a intrat şi o maşină cu o pereche de cai. În spatele acestora- o maşină plină de dansatori îmbrăcaţi în costume ţigăneşti. Artiştii însă, nu au vrut să facă nicio declaraţie în faţa jurnaliştilor.
Petrecerea a început cu valsul miresei, ca toate petrecerile tradiţionale româneşti. Apoi nuntaşii au petrecut până în zorii zilei, iar unii nici nu au observat că mireasa a fost furată.
În ceea ce priveşte meniul, el a conţinut, printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan şi pulpă de viţel.
Atmosfera a fost întreţinută de interpreţi care să satisfacă toate gusturile muzicale, aceştia fiind Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.
La evenimentul de la Palatul Snagov au participat peste 800 de invitaţi, între aceştia aflându-se Emil Boc, Cristian Preda, europarlamentarul Traian Ungureanu, Mihail Neamţu – liderul PNR, Adrian Papahagi – liderul FCD, Cristian Boureanu. Toți politicieni de seamă care s-au remarcat prin tăiere salariilor bugetarilor și a introducerii CASS-ului pe pensii.
Dan Zavaleanu

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA