AcasăEvenimentSportLA MUSTAȚĂ - HCM Minaur, la o secundă de calificarea în Play-off

LA MUSTAȚĂ – HCM Minaur, la o secundă de calificarea în Play-off

DISTRIBUIȚI

HCM Minaur a fost la o secundă distanță de calificarea în Play-off, remizând pe teren propriu cu HC Adrian Petrea, scor 25-25, după ce oaspeții au egalat la ultima fază a jocului. La pauză, echipa din Reșița avea un gol în avantaj, scor 11-12. La Vaslui, Dunărea Călărași a pierdut la șapte goluri diferență, scor 37-30.

HCM Minaur a început bine partida, conducând la două goluri diferență în prima parte a jocului, scor 3-1 (min. 5), 5-2 (min. 10). La mijlocul primei reprize, HCM Minaur a menținut avantajul de două goluri, scor 7-5. Spre finalul primului act, oaspeții au reușit să egaleze, iar la pauză a intrat la cabine cu un gol în avantaj, scor 11-12.

HCM Minaur a restabilit egalitatea după reluare, scor 16-16 (min. 35), iar mai apoi a preluat conducerea, scor 19-18, distanțându-se la două goluri la mijlocul reprizei, scor 20-18. Oaspeții au revenit pe final, profitând de mingile trimise în bară de HCM Minaur, iar cu patru minute înainte de finalul meciului aveau două goluri în avantaj, scor 22-24. HCM Minaur revine, iar cu trei goluri consecutive revine la conducerea jocului, însă oaspeții au marcat dintr-o aruncare de la nouă metri în ultima secundă de joc.

Așadar, HCM Minaur ratează calificarea în Play-off, iar în Play-out va juca împotriva echipelor HC Vaslui, Energia Tg. Jiu, CSM Ploiești, CSM Focșani și Danubius Galați. Cele șase echipe se vor alinia la start cu punctele acumulate în întrecerile directe.

Preluare minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA