AcasăActualitateSocial„LA MULŢI ANI!” politistilor maramureseni! Vezi mesajele

„LA MULŢI ANI!” politistilor maramureseni! Vezi mesajele

DISTRIBUIȚI

Aniversarea Zilei Poliţiei Române oferă Jandarmeriei Maramureş plăcutul prilej de a transmite cele mai alese gânduri, însoţite de cele mai sincere şi colegiale urări de putere de muncă.

Cu ocazia acestui moment aniversar, exprimăm aprecierea jandarmilor maramureşeni pentru excelentele relaţii de colaborare pe care le-am statornicit cu Inspectoratul de Poliţiei al Judeţului Maramureş, în calitate de parteneri în cadrul sistemului de asigurare a climatului de ordine şi siguranţă publică în judeţul Maramureş.
Vă felicităm pentru eforturile deosebite pe care le depuneţi atunci când datoria vă cheamă. În astfel de momente ne bucurăm să ştim că profesioniştii instituţiei dumneavoastră ne sunt alături în interesul comunităţii pe care, deopotrivă, suntem chemaţi să o slujim.
În numele solidarităţii care ne uneşte, vă asigurăm şi pe mai departe de întregul nostru sprijin şi vă urăm multe succese şi împliniri în nobila misiune pe care o aveţi de îndeplinit.

LA MULŢI ANI!

Cu deosebită stimă, imputernicit inspector sef colonel Ioan Hossu

MESAJ CU  OCAZIA  ZILEI  POLIȚIEI  ROMÂNE

Aniversarea Zilei Poliției Române oferă plăcutul prilej de a ne exprima, alese aprecieri, sinceră prețuire și gândurile noastre cele mai bune la adresa personalului Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Apropierea de comunitățile în care vă desfăşuraţi activitatea, comunicarea și cooperarea cu cetățenii în rezolvarea problemelor, participarea activă la viața localităților din județul nostru, vă conferă încrederea, respectul și sprijinul tuturor locuitorilor.

Conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare, vă dorește multă sănătate și putere de muncă, prosperitate pentru dumneavoastră și familiile dumneavoastră.

La Mulți Ani, polițiștilor!

Director General, Col (r) Pop Ion

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA