spot_img
AcasăEvenimentLA MERLIN AUTO BAIA MARE - Întâlnește-te cu noua ŠKODA KODIAQ!...

LA MERLIN AUTO BAIA MARE – Întâlnește-te cu noua ŠKODA KODIAQ! Din 10 aprilie, la showroom-ul de pe str. Dura nr.1 (ieșirea către Satu Mare)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Evenimentul vedetă al zilei de joi, 6 aprilie 2017, în Maramureș, a fost fără doar și poate lansarea noului model Skoda în Baia Mare. Noua ŠKODA KODIAQ a ajuns în județul nostru prin dealerul autorizat Merlin Auto. Cu ocazia lansării oficiale, a fost inaugurat și showroom-ul Skoda de pe str. Dura nr.1, la ieșirea spre Satu Mare.

Începând de luni, 10 aprilie, pasionații acestei mărci de automobile pot să se întâlnească cu noua ŠKODA KODIAQ. Echipa Merlin Auto vă așteaptă în showroom să descoperiți acest SUV impresionant, cu un design puternic, spațiu generos și care oferă soluții inovatoare de conectivitate.

Lansarea noii Skoda Kodiaq a strâns laolaltă pasionații de automobile, clienți și prieteni ai Merlin Auto din Baia Mare. La eveniment a fost prezent inclusiv directorul de vânzări al Porsche România, Marcel Dumitru. Gazda evenimentului, directorul general al Merlin Auto Baia Mare, Cosmin Tămășan, le-a vorbit celor prezenți despre noul model Skoda, despre noul showroom și echipa Merlin Auto.
 DSC_0052
„Le mulțumesc celor care au onorat cu prezența această dublă invitație. Pe de o parte deschiderea oficială a noului showroom Skoda din Baia Mare, prin Merlin Auto, pe de altă parte lansarea în premieră în Maramureș, a noului SUV de la Skoda: Kodiaq. Pentru grupul nostru de firme, Skoda este cel de-al patrulea brand auto, probabil cel mai important, pe care îl comercializăm (…) Și asta o spun prin prisma volumelor pe care Skoda reușește să le ruleze an de an, fiind în permanență în top trei vânzări de autoturisme din România. Tocmai de aceea, acest parteneriat cu Skoda pe noi ne onorează, dar ne și responsabilizează foarte mult. În acest sens, eu am încercat și cred că am reușit, să cooptez în echipa Merlin Auto Baia Mare oameni profesioniști, care au foarte multă experiență în domeniul auto, oameni care înțeleg ce înseamnă calitatea serviciilor, într-un stil de lucru profesionist, alături de care sper ca această reprezentanță să devină una model în cadrul dealerilor din Baia Mare, un dealer model în cadrul grupului Porsche din România”, a spus Cosmin Tămășan, directorul general Merlin Auto Baia Mare.
“Skoda Kodiaq a fost prezentat pentru prima dată publicului larg la sfârșitul anului trecut la salonul auto de la Paris, iar azi avem plăcerea de a vă prezenta acest model în cel mai nou showroom, Skoda Baia Mare. Denumirea acestui model face referire la ursul kodiak, care trăiește pe o insulă cu același nume din sud vestul Alaskăi. Dimensiuni mari, putere și control asupra elementelor naturii, acestea sunt câteva dintre caracteristicile comune ale ursului și a Skodei Kodiaq. Are o lungime de 4,7 metri, un spațiu generos la interior, opțiunea celui de al treilea rând de scaune și un portbagaj mare  ”, a spus Corina Flesch, director de vânzări Merlin Auto Baia Mare.

ŠKODA KODIAQ, unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de Skoda

ŠKODA KODIAQ propune o combinație impresionantă între design puternic, spațiu generos și soluții inovatoare de conectivitate. Abia așteaptă să se afirme. Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA.

2017-skoda-kodiaq

Experiența ŠKODA KODIAQ

SUV-ul de lungime 4,70m este un adevărat all-rounder. Acesta oferă cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este opționalul pentru un al treilea rând de scaune. ŠKODA KODIAQ reprezintă toate punctele forte ale brandului – design expresiv, un grad ridicat de funcționalitate și multe caracteristici „Simply Clever”

Interior robust și puternic

Fotografiile subliniază faptul că ŠKODA și-a pus în aplicare linia de design modernă, clară și expresivă în interiorul noului SUV. În același timp, imaginile evidențiază standardele ridicate și fără compromisuri ale brand-ului în ceea ce privește funcționalitatea și calitatea materialelor.

Design distinctiv

Imaginile de detaliu subliniază standardele ridicate, lipsite de compromisuri pe care marca le aplică în privinţa fabricației

Funcționalitate și atractivitate

Exteriorul cu liniile tridimensionale oferă noului SUV o prezență inconfundabilă pe drum. Interiorul este, de asemenea, caracterizat prin linii clare și impresionează prin spațiul generos, alături de un aspect elegant.

Despre Merlin Auto din Baia Mare

SC Merlin Auto SRL a fost înființată în anul 2009, fiind parte a grupului de firme Fortuna care activează în mediul de afaceri din Maramureș încă din anul 1999, când a fost înființată prima societate din grup. Având ca principal obiect de activitate comercializarea de autovehicule și în subsidiar repararea și întreținerea autovehiculelor, Merlin Auto deține în prezent calitatea de dealer autorizat Skoda și Honda.
SC Merlin Auto SRL se bucură de capital de încredere din partea partenerilor săi, la baza colaborării cu aceștia fiind, pe lângă alte calități, seriozitatea cu care sunt abordate angajamentele contractuale. Astfel, în 2012, Merlin Auto a dobândit calitatea de dealer pentru marca Chevrolet. Deoarece acest brand a fost retras de la vânzare pe piața europeană, în prezent societatea oferă doar servicii de reparare și întreținere a acestei mărci.

Fiind una dintre cele mai serioase societăți de pe piața maramureșeană, misiunea Merlin Auto este aceea de a oferi servicii complete, de calitate excepțională în domeniul auto și de a găsi permanent soluții profesioniste și inovative, pe măsura cerințelor clienților.

Contact showroom Skoda Baia Mare/ Merlin Auto (str. DURA, nr. 1A, ieșirea spre Satu Mare):

Tel: +40 262 349169 

Mobil: +40 748 222806. 

Email: vanzari@merlinauto.ro

 DSC_0106 2
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA