spot_img
AcasăEvenimentLA FOC CONTINUU - Personalul ISU Maramureş a avut 40 de intervenţii...

LA FOC CONTINUU – Personalul ISU Maramureş a avut 40 de intervenţii în trei zile. Vezi filmări de la două incendii şi un accident rutier

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pompierii, medicii, asistentele şi paramedicii de la S.M.U.R.D. au fost la datorie şi pe parcursul acestui sfârşit de săptămână. Personalul I.S.U. Maramureş a executat nu mai puţin de 40 de intervenţii în perioada vineri 20.01.2012- duminică 22.01.2012, ora 12.00. (informaţii Cornel Băbuţ, ISU Maramureş)

Din total, cele mai multe intervenţii au fost cele ale echipajelor S.M.U.R.D., în număr de 32. Dintre acestea, intervenţiile la traumatisme au fost cele mai numeroase- 12 şi au fost urmate ca frecvenţă de cele la diverse afecţiuni medicale, în număr de 10. Tot pe parcursul acestui sfârşit de săptămână, personalul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă a reuşit să resusciteze un bărbat cu stop cardiorespirator din Baia Mare. Pacientul în vârstă de 64 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.

Pompierii maramureşeni au intervenit la 5 incendii pe durata week-endului. Primii au fost solicitaţi militarii Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus. Vineri, 20.01.2012, la 18.38, ei au fost chemaţi în ajutor la un incendiu izbucnit la coşul de evacuare a fumului al unui apartament dintr-un bloc de pe strada 22 Decembrie din Vişeu de Sus. Intervenţia lor rapidă a făcut ca flăcările să mistuie doar funinginea din coşul de fum necurăţat.

Sâmbătă, 21.01.2012, la ora 09.04, a fost rândul pompierilor Detaşamentului Baia Mare să intervină la un incendiu într-o gospodărie din satul Lăpuşel, comuna Recea. Intervenţia lor promptă a limitat pagubele la doar doi metri liniari ai unei grinzi din lemn afectaţi de foc. Incendiul s-a declanşat, cel mai probabil, din cauza coşului de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.
VEZI VIDEO

În aceeaşi zi, la ora 14.11, pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei au fost chemaţi şi ei în ajutor la un incendiu izbucnit într-o gospodărie situată pe strada Gheorghe Bariţiu din Sighetu Marmaţiei. Ca urmare a intervenţiei lor rapide, a ars doar funinginea din coşul de fum necurăţat.

Tot sâmbătă, la ora 19.12, pompierii Detaşamentului Baia Mare au acţionat pe strada Narciselor din municipiu, unde au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la o conductă de gaz avariată.
VEZI VIDEO

Duminică, la ora 02.20, pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei au intervenit rapid la un incendiu declanşat la un apartament dintr-un bloc din piaţa 1 Decembrie din municipiul de pe Tisa. A ars doar funinginea din coşul de fum necurăţat.
La 03.07, pompierii Pichetului Târgu Lăpuş au intervenit  la un incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Brebeni, comuna Cerneşti. Pompierii au reuşit să împiedice extinderea incendiului la casa proprietarului, însă focul a ars bucătăria de vară şi adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, precum şi 2 tone de fân şi 1 tonă de cereale.
VEZI VIDEO:

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA