AcasăLifestyleLa EXPERTOPTIC, magazin de optică medicală Roman, vă puteți repara ochelarii de...

La EXPERTOPTIC, magazin de optică medicală Roman, vă puteți repara ochelarii de vedere!

DISTRIBUIȚI

Când vine vorba despre sănătate ar trebui să alocăm mai mult timp și resurse pentru a face controale la medicii specialiști. Nu întotdeauna timpul ne permite, dar starea de sănătate evoluează odată cu vârsta și este mult mai bine să preveniți decât să dați mai apoi banii pe diverse tratamente.

Una dintre zonele de sănătate de care ar trebui să avem grijă de-a lungul anilor este, bineînțeles, claritatea vederii și cum poate fi ea protejată sau îmbunătățită cu ajutorul ochelarilor și accesoriilor alese de la magazinele EXPERTOPTIC.

Optică medicală de calitate, doar la magazinele EXPERTOPTIC din țară

Din ce în ce mai multe persoane au nevoie de ajutor specializat în special în domeniul oftalmologic. Astfel, după consult, achiziționarea unei perechi de ochelari de calitate și cu dioptriile corecte se poate face la locațiile magazinelor EXPERTOPTIC, inclusiv la optica medicala Roman. Pentru cei care locuiesc în orașul Roman, dar și în localitățile învecinate, acest magazin oferă servicii medicale complete, de la consultanță până la reparații ochelari.

Specialiștii de aici, dar și cei din restul locațiilor EXPERTOPTIC ajută cu amabilitate și profesionalism fiecare client în parte, oferind servicii personalizate. În felul acesta cei care le calcă pragul se vor reîntoarce fie pentru servicii de consultanță optometrică, fie pentru achiziționarea ochelarilor sau lentilelor de vedere cu dioptrii.

Reparațiile ochelarilor se pot realiza pe loc, indiferent de locație

Se poate întâmpla ca ochelarii să aibă nevoie de mici ajustări sau poate chiar de o reparație care poate fi făcută doar de personal specializat. În acest caz reparațiile se pot face la cele șase locații ale magazinelor EXPERTOPTIC din țară. Acestea sunt în Suceava, Botoșani (două), Rădăuți, Fălticeni și Roman.

Reparațiile se vor face chiar în sediul locației, în așa fel încât pacientul nu va fi nevoit să se deplaseze în altă parte. În felul acesta este minimalizat și disconfortul creat de situație. Reparația se face pe loc, într-un timp minim de așteptare. Personalul din aceste magazine dispune de echipamente și accesorii speciale pentru ca ochelarii să fie din nou funcționali.

Printre operațiunile efectuate aici se numără înlocuirea pernițelor, brațelor sau a șuruburilor slăbite. Nu este recomandată repararea pe cont propriu, fiind în joc chiar sănătatea ochilor.

Branduri renumite de ochelari de soare și de vedere

În locațiile EXPERTOPTIC se găsesc produse și servicii de calitate, oferite de către un personal specializat. Astfel, aici orice persoană poate cumpăra lentile de ochelari, lentile de contact, ochelari de soare cu dioptrii sau fără. Unii dintre cei mai buni producători de pe piața de profil pot fi găsiți aici, respectiv produse aparținând brandurilor Ray-Ban, Guess, Dolce&Gabbana, Police sau Furla.

Există și variante după buget ce se pot găsi aici, pentru orice buzunar. Pentru cei care preferă lentilele de contact, cu sau fără dioptrii și acestea se găsesc în oferta diversificată a locațiilor EXPERTOPTIC. Ele conferă un confort sporit, în special celor care practică diverse activități sportive. Iar pentru o schimbare de look se recomandă lentilele colorate.

Ochelarii de soare sunt recomandați în orice anotimp pentru protejarea ochilor de razele UV, aceștia fiind recomandați atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic, potrivit personalității celor care îi poartă.

Mai multe informații despre produse doar pe pagina oficială EXPERTOPTIC veți găsi.

Contact:

Suceava – 0740 952 952
Botoșani Calea Națională – 0744 754 754
Botoșani Carrefour – 0755 538 538
Rădăuți – 0747 750 750
Fălticeni – 0751 341 341
Roman – 0755 589 589

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA