AcasăNews AlertLA DNA - Mircea Man, chemat să dea declaraţii într-un dosar de...

LA DNA – Mircea Man, chemat să dea declaraţii într-un dosar de trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

LA DNA. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man, este la DNA Oradea unde a fost citat să se prezinte azi. El dă declaraţii în calitate de inculpat.

Astăzi, fostul preşedinte al CJ, Mircea Man, dă declaraţii la DNA Oradea, unde a fost chemat în calitate de inculpat. Nu se ştie, deocamdată, dosarul în care este citat.

El a mai fost urmărit într-un dosar pentru trafic de influenţă. A fost învinuit că ar fi intervenit pentru Flaviu Bogdan Radu, colegul său de partid. Acesta a fost numit  în funcţia de director executiv al Administraţiei Bazinale Someş-Tisa.

PĂCATELE TRECUTULUI – ÎCCJ a decis redeschiderea dosarului de urmărire penală a lui Mircea Man și Flaviu Radu

De asemenea, el a mai fost urmărit penal pentru luare de mită. patronul grupului de firme Selina, Beniamin Rus, a fost urmărit în acelaşi dosar pentru dare de mită. Selina este firma care a realizat lucrările la drumul Baia Sprie – Bârsana.

La intrarea la DNA, el a spus jurnaliştilor că a delegat pe un coleg să candideze la conducerea Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa (ABAST).

Dosarul a fost redeschis în urmă cu un an de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la cererea procurorilor DNA Oradea.

Sursa info 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA