AcasăEvenimentSportLA DESPĂRȚIRE - Cadoul oferit de Ahmetov lui Mircea Lucescu

LA DESPĂRȚIRE – Cadoul oferit de Ahmetov lui Mircea Lucescu

DISTRIBUIȚI

Mircea Lucescu, care în iulie va împlini 71 de ani, s-a întors marți, 24 mai, la Kiev, după ce a semnat contractul cu noua sa echipă, Zenit St. Petersburg. Înainte de a pleca spre Italia, unde va asista, sâmbătă, la finala Champions League, Real – Atletico și duminică la amicalul România – Ucraina, duminică, 29 mai, ora 20;30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1), ”Il Luce” s-a despărțit oficial de Șahtior.

Reputatul tehnician român s-a întâlnit cu Rinat Ahmetov, finanțatorul ”minerilor”, iar acesta i-a oferit în dar, în semn de recunoștință, un tricou al lui Șahtior inscripționat cu numărul 573. Numărul reprezintă exact partidele în care gruparea din Donețk l-a avut pe Lucescu la timonă.

”Suntem într-o situație foarte dificilă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, mai ales că am fost nevoiți să jucăm în altă parte, să ne antrenăm în alt loc decât al nostru, dar ne-am adaptat.

Mister este o persoană extrem de ambițioasă. știu că își dorește mereu un singur lucru și anume să fie mereu învingător. Știu că inima lui va rămâne mereu alături de Sahtior, dar acum el are nevoie de o nouă provocare. Una e să joci în fața unor tribune goale și altceva să evoluezi cu stadionul plin. Are 70 de ani, dar Mister se simte mult mai tânăr. Și arată mult mai tânăr și decât mine”, a spus Ahmetov.

Și Mircea Lucescu a ținut să transmită un speach, chiar dacă a fost destul de scurt.

”Pentru mine, președintele clubului, Rinat Ahmetov, a fost mai mult decât un președinte. Mi-a devenit un foarte bun prieten”, a spus Lucescu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA