Acasă sinucidere maramures LA DATORIE - Peste 200 de jandarmi in misiune cu ocazia Sarbatorilor...

LA DATORIE – Peste 200 de jandarmi in misiune cu ocazia Sarbatorilor de Paste

DISTRIBUIȚI

În perioada 19-23 aprilie a.c. Jandarmeria Maramureş îşi va intensifica măsurile de ordine publică, peste 200 de jandarmi acţionând în zona lăcaşurilor de cult de pe raza judeţului Maramureş dar şi în zona staţiunilor montane.
Jandarmii vor acţiona, în principal, în zona lăcaşurilor de cult unde se vor desfăşura manifestări religioase, dar şi pe căile de acces către acestea, forţele de ordine fiind prezente în municipiile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei dar şi la Mânăstirile Rohia şi Bârsana. Manifestările vor debuta pe Aeroportul Baia Mare, unde este preconizat, ca sâmbăta în jurul orei 22, să aterizeze aeronava care va aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim, aeronavă care va veni din Bucureşti, cu escală la Cluj.
În staţiunile turistice Izvoare, Mogoşa-Şuior, Cavnic şi Borşa, efective de jandarmi din cadrul posturilor montane vor supraveghea ordinea şi siguranţa celor care au decis să petreacă sărbătorile Pascale în mijlocul naturii.
În această perioadă vor fi intensificate măsurile de ordine publică şi se vor desfăşura acţiuni cu precădere în zonele cu aglomerare de public, urmărind descurajarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică sau comit alte fapte antisociale.
De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi în localităţile unde se desfăşoară manifestări religioase, cultural-artistice ori tradiţionale organizate în această perioadă, cum ar fi: Hramul Bisericii Ortodoxe Şesul Mănăstirii din Rozavlea în data de 22.04.2014, evenimentul „Paşti în Maramureş” desfăşurat în Sighetu Marmaţiei în ziua de 23.04.2014 şi evenimentul “Un cavaler Capadocian” – Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Ocrotitorul Oraşului Borşa, în ziua de 23.04.2014.
Asigurându-vă pe dumneavoastră, cetăţeni ai Maramureşului, în slujba cărora ne aflăm, de deplinul nostru devotament în misiunile care ne sunt încredinţate, beneficiind din plin de recunoştinţa dumneavoastră, vă dorim ca aceste sărbători să vă aducă Lumina Sfântă în casă, bucurii, bunătate şi dăruire în suflet, dumneavoastră şi celor dragi şi apropiaţi vouă.

UN PAŞTE FERICIT TUTUROR MARAMUREŞENILOR!
Pentru evitarea evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Maramureş face următoarele recomandări:
• cei care participă la manifestările religioase să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
• să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
De asemenea, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi prezenta la în apropiere sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA