spot_img
AcasăActualitate112LA DATORIE - Jandarmii vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi...

LA DATORIE – Jandarmii vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă la manifestările cultural-artistice din Borşa şi Strâmtura

DISTRIBUIȚI

LA DATORIE În perioada 22-23 aprilie, Primăria oraşului Borşa, prin Serviciul Cultură, organizează Ziua oraşului Borşa, cu ocazia sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, considerat Protectorul de Biruinţă al oraşului Borşa.

Manifestările cultural artistice se vor desfăşura în 23 aprilie, între orele 13:00 şi 19:00 în incinta Centrului Cultural.

Activitatea comercială şi jocurile pentru copii se vor desfăşura în zilele de 22 şi 23 aprilie în spaţiul amenajat în parcarea din spatele Centrului Cultural.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, Jandarmeria se va afla în mijlocul cetăţenilor, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite şi va acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau a unor stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Misiunea va fi asigurată de către efective ale Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş în cooperare cu Poliţia oraşului Borşa iar măsurile întreprinse cu ocazia acestei sărbători vor viza respectarea legalităţii, prevenirea şi descurajarea unor acţiuni care pot tulbura ordinea şi liniştea publică sau a unor manifestări de violenţă.

De asemenea, Jandarmeria Maramureş va acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în vederea desfăşurării într-un climat de normalitate a manifestărilor cultural – artistice din comuna Strâmtura.

În 22 aprilie, între orele 14:00 şi 24:00, pe stadionul din comuna Strâmtura, Primăria organizează evenimentul „Aniversarea a 692 de ani de la atestarea documentară”.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA