spot_img
AcasăActualitate112LA DATORIE ÎN MINIVACANŢĂ - Unde vor executa jandarmii maramureşeni misiuni de...

LA DATORIE ÎN MINIVACANŢĂ – Unde vor executa jandarmii maramureşeni misiuni de ordine şi siguranţă publică

DISTRIBUIȚI

LA DATORIE ÎN MINIVACANŢĂ În această perioadă jandarmii maramureşeni vor executa mai multe misiuni de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării manifestărilor publice ce vor avea loc pe raza judeţului.

Jandarmii maramureşeni împreună cu cadre ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, ale altor structuri din Ministerul Afacerilor Interne şi cu personal din cadrul Poliţiei Locale, vor colabora în scopul respectării legalităţii, prevenirii şi descurajării unor acţiuni menite să tulbure ordinea şi liniştea publică sau a unor manifestări de violenţă pe timpul acestor evenimente.

Joi, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00, în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, are loc Concertul de Şlagăre Româneşti.

Vineri, 1 decembrie, începând cu ora 11:00 pe Bulevardul Unirii din Baia Mare, se desfăşoară ceremonialul militar, cu ocazia aniversării Zilei Naţionale a României, unde va avea loc şi o defilare cu tehnica militară şi auto, apoi va avea loc Spectacolul Regal Folcloric.

În Sighetu Marmaţiei, pe Platoul Curtea Veche, între orele 12:00 şi 13:30, se desfăşoară activităţi culturale şi comemorative cu ocazia aniversării Zilei Naţionale a României – Marea Unire din 1918.

Sâmbătă, 2 decembrie, între orele 18:00 şi 20:00, Societatea Naţională de Cruce Roşie – Filiala Maramureş organizează un eveniment denumit „Ziua Mondială de luptă împotriva HIV/SIDA”.

La Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, începând cu ora 18:00, se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele CS Ştiinţa Explorări Baia Mare şi U Cluj.

De asemenea, duminică, 3 decembrie, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele CSS 2 Baia Mare şi CSA Steaua Bucureşti, meci din cadrul Campionatului Naţional de volei Divizia A1.

Pentru ca manifestările să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, urmărindu-se cu precădere soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Jandarmii de la Posturile Montane Şuior, Cavnic, Valea Vaserului şi Borşa din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, vor fi prezenţi la datorie în zona staţiunilor montane şi pe traseele turistice intensificând acţiunile în zona de competenţă şi în mod deosebit acolo unde este posibil să se producă evenimente, fiind pregătiţi să intervină în diferite situaţii.

Jandarmii montani acţionează zilnic în aceste staţiuni turistice şi trasee montane din judeţ pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor precum şi pentru salvarea celor aflaţi în dificultate.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA