AcasăAlteleEconomicLA COADA CLASAMENTULUI – În Maramureș și alte 5 județe din țară...

LA COADA CLASAMENTULUI – În Maramureș și alte 5 județe din țară s-au vândut sub 1.000 de loturi de teren agricol

DISTRIBUIȚI

LA COADA CLASAMENTULUI  În Maramureș și alte 5 județe din țară s-au vândut anul trecut sub 1.000 de loturi de teren agricol. Asta în condițiile în care în Timiș s-au încheiat 8.866 de tranzacții de vânzare-cumpărare pe parcursul anului trecut.

O analiză a portalului capital.ro, cu ajutorul datelor obținute de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, ne arată faptul că cele mai multe terenuri agricole au fost vândute în Timiș, unde au fost încheiate 8.866 de tranzacții, doar anul trecut.

Foarte multe tranzacții cu terenuri agricole s-au înregistrat și în Arad (7.670), Dolj (7.373), Brăila (5.828) și Constanța (5.781). Primele cinci județe din top acoperă mai bine de un sfert, adică peste 27%, din numărul de terenuri agricole vândute în 2017 la nivel național.

La coada clasamentului se află județele Maramureș, Vâlcea, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Covasna și Gorj. Aici s-au vândut sub 1.000 de terenuri agricole pe parcursul întregului an.

Numărul de terenuri agricole vândute ne ajută practic să ne facem o idee cu privire la atractivitatea anumitor zone pentru cei care vor să facă bani din agricultură.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA