AcasăActualitateLA CEAS ANIVERSAR - Revedere cu cadrele în rezervă şi retragere ale Jandarmeriei...

LA CEAS ANIVERSAR – Revedere cu cadrele în rezervă şi retragere ale Jandarmeriei Maramureş

DISTRIBUIȚI

LA CEAS ANIVERSAR În cadrul activităţilor desfăşurate cu ocazia aniversării a 168 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, în 27 martie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş a avut loc o întâlnire între cadrele în activitate ale Jandarmeriei maramureşene şi cadrele în rezervă şi retragere.


Debutul activităţilor a fost marcat prin adresarea mesajului Inspectorului General al Jandarmeriei Române, colonel Cucoş Gheorghe-Sebastian, şi a mesajului inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş.

Mesajele au fost citite de locotenent colonel Florişteanu Petru Marcel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş atât cadrelor în activitate prezente la ceremonie, cât şi cadrelor în rezervă şi retragere. De asemenea, au fost amintiţi câţiva paşi importanţi făcuţi de Jandarmeria maramureşeană.

Cu prilejul acestui eveniment, a fost vizionat noul film de prezentare al Jandarmeriei Române şi s-au depănat amintiri despre reuşitele celor care au servit ca reper prezentei generaţii.

La activităţi au fost invitaţi col.(r). Bota Ioan, preşedintele Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria”’ Maramureş, col.(r). Ceterchi Ioan, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor în Rezervă şi în Retragere Maramureş şi, nu în ultimul rând, Mareş Cristian, directorul Editurii Marist.

Evenimentul reprezintă un moment important pentru oamenii care de-a lungul carierei militare au reprezentat cu onoare şi profesionalism Arma.

Ca în fiecare an, în preajma aniversării Zilei Armei, Jandarmeria Maramureş îşi îndreaptă atenţia în mod special către predecesorii acestei unităţi, către cei care au lăsat în urmă profesia de jandarm, profesie pe care o ducem azi, noi cei activi, mai departe.

La finalul activităţii, invitaţii, cadrele în rezervă şi retragere au vizionat imagini semnificative din viaţa Jandarmeriei maramureşene.

Informaţii furnizate de  IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA