spot_img
AcasăActualitateLA BAIA MARE VALUE CENTER - Băimărenii sunt invitați să ia parte...

LA BAIA MARE VALUE CENTER – Băimărenii sunt invitați să ia parte la târgul tradiţional “Produs de Cluj şi Maramureş”

DISTRIBUIȚI

LA BAIA MARE VALUE CENTER  Moroşenii sunt invitaţi în perioada 5 – 7 Iulie la Baia Mare Value Centre ca să cinstească aşa cum se cuvine produsele tradiţionale din Cluj  şi Maramureş la cel mai fain târg din oraş.

Vor fi aşteptaţi cu bucate alese gătite pe loc și trei zile de petrecere cu  Aurel Tămaş, Marius Ciprian Pop, Ionela Moruțan, Cornelia Si Lupu Rednic, Ansamblul Folcloric National Transilvania. Pentru cei mici pregătim un parc de distracţii unde se pot juca în voie în timp ce părinţii sau bunicii degustă preparate delicioase şi ascultă muzică de suflet.

Vă așteptăm să petrecem împreună la Baia Mare Value Centre trei zile de poveste cu muzică bună, bucate alese şi distracţie pentru cei mici. Intrarea este liberă! Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Cluj şi susţinut de Primăria Municipiului Baia Mare.

Despre “Produs de Cluj”

Asociația Produs de Cluj are ca scop principal,dezvoltarea durabilă şi promovarea produselor, a valorilor tradiţiei şi ale culturii, a turismului din zona Judeţului Cluj, promovarea excelenţei în domeniul agriculturii, a meşteşugurilor tradiţionale, în vederea creşterii competitivităţii în acest domeniu şi a dezvoltării mediului rural, reprezentarea producătorilor locali atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional.

Pentru informații suplimentare şi acreditări vă rugăm să vă adresaţi ofiţerului de presă:

Anca Miklos – 0742 885 118 sau e-mail: [email protected]

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA