AcasăLifestyleMondenSE RECĂSĂTOREȘTE - Un îndrăgit cântăreț român se pregătește de nuntă cu...

SE RECĂSĂTOREȘTE – Un îndrăgit cântăreț român se pregătește de nuntă cu iubita care ar putea să îi fie fiică

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE RECĂSĂTOREȘTE  Îi face pe plac iubitei şi o duce la altar, aşa cum i-a promis. Gabriel Cotabiţă se pregăteşte de nuntă peste doar trei luni, cu femeia care nu s-a despărţit o clipă de el, când se afla pe patul de spital. Artistul mai are la activ o căsnicie, căreia i-a pus punct în urmă cu peste 20 de ani.

„Te iubesc, viaţă, te iubesc/Pentru toată frumuseţea ta/Pentru zilele voioase şi senine”, aşa sună versurile unei piese pe care Gabriel Cotabiţă (60 de ani) o interpreta în 1990. Nici nu bănuia câtă dreptate avea atunci şi prin ce evenimente urma să treacă, astfel încât să-şi preţuiască şi mai mult viaţa.

După cum ştie o ţară întreagă, în luna mai 2015, Cotabiţă a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se afla într-o sală de sport. A fost în comă, a stat internat 69 de zile, şi este nevoit să poarte toată viaţa un defibrilator automat. În toată acea perioadă, în care până şi medicii îi dădeau şanse mici de supravieţuire, la căpătâiul său a stat şi s-a rugat neîncetat Alina, iubita lui, pe care Cotabiţă, în semn de mulţumire, a cerut-o de nevastă: ”A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, declara el, la începutul anului.

Pe 9 octombrie, cu o lună înainte să împlinească 61 de ani, artistul va îmbrăca din nou ţinuta de ginerică. Chiar şi locul petrecerii este stabilit, Gabriel şi Alina invitându-şi deja prietenii să se distreze în cea mai importantă zi a vieţii lor la Clubul Fratelli, din Bucureşti, al fraţilor Liviu şi Mihai Popescu.  La chef sunt aşteptate în jur de 150 de persoane.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA