Acasăsinucidere maramuresL-AU HUIDUIT - Donald Trump a stârnit reacții puternice la un dineu,...

L-AU HUIDUIT – Donald Trump a stârnit reacții puternice la un dineu, după ce a ironizat-o pe Hillary Clinton (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

L-AU HUIDUIT Cei doi mari rivali în cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton și Donald Trump au făcut spectacol în timpul unui dineu după ce s-au ironizat reciproc, la o zi după dezbaterea lor aprinsă de la Las Vegas.

 

La intrarea în sala unde a avut loc dineul, cei doi nu s-au uitat unul la altul, însă, atunci când Trump s-a ridicat în picioare pentru a ține un toast, a bătut-o de două ori pe umăr, prietenește, pe Clinton, relatează BBC News, citat de News.ro.
Clinton a râs când Trump a glumit despre discursurile ei bine-plătite și despre ancheta FBI vizând serverul ei privat de e-mail. Republicanul a fost huiduit, însă, atunci când a spus că fostul secretar de stat urăște catolicii.

El a spus în glumă că participanții la dineu, circa 1.500 de oameni, sunt cea mai mare audiență pentru fostul secretar de stat. Ironizând legăturile lui Clinton cu Wall Street-ul, republicanul a spus că este ciudat pentru ea să fie înconjurată de atât de mulți lideri de corporații și să nu fie plătită.

Dar atunci când a declarat că este atât de coruptă încât a fost dată afară și din Comisia Watergate, a fost huiduit. Trump a fost huiduit și când a spus că Hillary Clinton a încercat “să pretindă că nu urăște catolicii”, într-o referire la e-mailurile publicate de WikiLeaks. Acesta a fost una dintre puținele ocazii în care zâmbetul a pierit de pe fața lui Clinton.

Toastul lui Trump a fost urmat de cel al lui Clinton. Rivala a glumit ca, „daca omul de afaceri new-yokez va castiga alegerile, va deveni “primul presedinte care incepe un razboi pe Twitter cu Cher.

In loc sa priveasca Statuia Libertatii ca pe un simbol al sperantei, Trump ii evalueaza aspectul fizic la “patru”, poate cinci, daca renunta la faclie si tableta si isi schimba cofura”, a mai spus Clinton, referindu-se la declaratiile vulgare facute de rivalul sau la adresa femeilor.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA