AcasăNews AlertKICKBOXING | CUPA ARMENOPOLIS - 3 locuri I și un loc II...

KICKBOXING | CUPA ARMENOPOLIS – 3 locuri I și un loc II pentru sportivii de la ACS Alpha MMA Academy din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Patru sportivi ai clubului ACS Alpha MMA Academy din Baia Mare au participat, în data de 4 septembrie, la invitația maestrului Paul Florean, la „Cupa Armenopolis”. Evenimentul sportiv pe reguli de kickboxing a avut loc sub egida Federației Române de Kempo, la Dej. 

La turneu au participat patru sportivi ai clubului băimărean, reușind să obțină rezultate remarcabile: trei locuri I și un loc II. 

  • Muntean Sergiu: Locul 1 la categoria -70 kg Seniori
  • Anghelus Darian: Locul 1 la categoria -60 kg Juniori
  • Boitor Raul: Locul 1 la categoria -65 kg Juniori
  • Colta Denis: Locul 2 la categoria -65 kg Juniori 

Sportivii Alpha MMA Academy au obținut victorii considerabile în acest an atât la turneele cu reguli de MMA, câtși la cele de kickboxing. Totuși, aceștia nu au de gând să se oprească aici și vor să devină campioni la următoarea mare competiție internațională ce va avea loc la Cluj în data de 2 octombrie: UFT Junior. Organizată de promoterul Haidu Sebastian, gala se va desfășura în condiții de nivel înalt și se preconizează a fi și o rampă de lansare. Mai precis, în cadrul evenimentului sportiv se vor selecta cei mai buni sportivi pentru a debuta la profesioniști în marea Gală UFT 9, care va avea loc în data de 22 noiembrie.

Până în acest moment, nu mai puțin de 3 sportivi ai clubului Alpha MMA Academy au fost confirmați ca participanți la Gala UFT 9: Rogoz “Kenzo” Ionuț și Muntean “Samurai” Sergiu pe reguli de MMA, iar Orzac Florin pe reguli de Kickboxing.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA