spot_img
AcasăActualitateJUDECĂTORII AU DECIS – Contrabandiștii de la Poienile de Sub Munte care...

JUDECĂTORII AU DECIS – Contrabandiștii de la Poienile de Sub Munte care au agresat doi polițiști în urmă cu câteva zile, arestați la domiciliu.

spot_img

DISTRIBUIȚI

JUDECĂTORII AU DECIS  Contrabandiștii de la Poienile de Sub Munte care au bătut și amenințat doi polițiști de frontieră au fost prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbații sunt acuzați că, după ce au fost opriți cu forța de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte, aceștia nerăspunzând la semnalele polițiștilor, au coborât din autoturismul în care se aflau și i-au bătut pe oamenii legii. Mai mult, contrabandiștii ar fi stropit mașina Poliției de Frontieră cu benzină și ar fi amenințat că îi dau foc.

Judecătoria Vișeu de Sus a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile:

Cu data de 02.02.2018, Parchetul de pe lânga Judecătoria Viseu de Sus a pus in mișcare acțiunea penală fata de inculpații C.I., C.A. si C.V., sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art 257 alin 1 si 4 Cod penal. Inculpații au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă,  Judecătoria Viseu de Sus a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pt 30 de zile u începând cu data de 02.02.2018”.

Citește mai multe despre acest caz, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA