AcasăLifestyleCum să devii un jucător profesionist de jocuri de noroc

Cum să devii un jucător profesionist de jocuri de noroc

spot_img

DISTRIBUIȚI

Să ajungi la un nivel atât de înalt încât să te poți considera profesionist nu este deloc simplu. Cu atât mai mult când vine vorba despre o industrie atât de imprevizibilă precum cea de jocuri de noroc. Din fericire, nimic nu este imposibil atunci când ești dedicat și investești resurse și timp în pasiunea ta. Chiar și atunci când jocurile de noroc par să nu îți ofere chiar rezultatele la care te așteptai, pleci acasă cu experiența, iar experiența nu se mai pierde niciodată.

Dar pentru a te ajuta să ajungi la nivelul de profesionalism la care visezi și poate să oferi chiar tu lecții de betting, iată câteva sfaturi:

Care este bugetul tău total?

Fie că ne place sau nu, bugetul este cel care dictează performanța din cazinouri. Cu cât ai un buget mai mare, cu atât pierderile se simt mai puțin. Iar asta este valabil atât pentru sloturi gratis cât și pentru orice alt joc de noroc la care te-ai putea gândi. Mizele trebuie ajustate în funcție de buget, iar câștigurile sunt și ele mai mari sau mai mici în funcție de mize. Așadar, întrebarea pe care trebuie să ți-o pui atunci când îți dorești să devii un jucător profesionist este dacă bugetul tău este suficient de mare pentru ca tu să speri la rezultate de nivel înalt sau încă trebuie să crești acest buget și să îl menții.

Iar când vorbim despre menținerea unui buget, lucrurile sunt din nou complicate. Pentru că bugetul suferă modificări pe tot parcursul unei sesiuni de gambling. Ce se întâmplă atunci când bugetul tău a scăzut? Ești pregătit pentru gestionarea unei situații de criză? Ai un plan care te va ajuta să te redresezi? Toate aceste întrebări ar trebui să își găsească un răspuns, iar în final să compună o strategie pentru a conserva bugetul, dar și pentru a-l crește sistematic. Zilele în care bugetul a scăzut necesită adaptare, iar zilele în care bugetul a crescut necesită și ele ajustări.

Ia în considerare abilitățile de care ai nevoie și învață

Fiecare pasiune, hobby sau activitate are un set de reguli după care se ghidează, iar pentru a deveni profesionist la jocuri de noroc trebuie să respecți regulile și să te adaptezi cât mai bine după ele. Asta înseamnă că ai nevoie să îți perfecționezi un anumit set de abilități. Aceste abilități sunt diferite în funcție de fiecare joc de noroc existent sau pe care dorești să îl înveți cât mai bine. Trebuie să delimitezi foarte bine care sunt jocurile care îți plac cel mai mult și implicit să te concentrezi pe a te perfecționa în fiecare zi în care ești implicat în asemenea activități de pariere.

Dacă ești pasionat de sloturi, știi care sunt abilitățile pe care trebuie să le stăpânești și vrei să ai rezultate mai bune, ar trebui să începi chiar de acum să iei lucrurile în serios. Atunci când urmărești succesul, totul trebuie tratat ca o afacere, chiar dacă vorbim despre jocuri de noroc. La sloturi este foarte important să ajustezi mizele pe tot parcursul sesiunii, în timp ce jocul de poker este o cu totul altă poveste unde trebuie să îți antrenezi mereu capacitățile psihologice și puterea de analiză a adversarilor.

Acordă-ți timp și pentru casual gambling

Un lucru pe care nu vei dori niciodată să îl faci este să epuizezi energia disponibilă pentru gambling-ul profesionist înainte de a învăța cu adevărat cum să îți dozezi puterea de concentrare. Nu trebuie să faci niciodată excese sau să te afunzi în sesiuni de foarte multe ore care nu vor face decât să te obosească. Acest gen de efort nu te va îndrepta decât spre decizii greșite într-unul dintre momentele importante ale sesiunii. După 5 ore de poker intens, crezi că ai capacitatea de a lua aceleași decizii cumpătate ca la începutul partidei? Nu foarte mulți jucători ar putea răspunde pozitiv la această întrebare. Tocmai de aceea este datoria ta să dozezi energia și puterea de concentrare luând pauze de la sesiunile profesioniste și poate chiar să ieși de la mesele de poker sau de la mesele solicitante pentru a intra la mese cu mize mici unde să te relaxezi.

Astfel, vei reduce stresul și tensiunea acumulate în partidele importante. Nu trebuie să ignori aspectele care fac diferența dintre o pasiune simplă și una care se transformă treptat într-un job sau într-o sursă de venit. Este destul de ușor să progresezi, dar este mult mai complicat să păstrezi progresul pe care l-ai atins.

Concluzie

Nu mai rămâne decât să ne întoarcem la întrebarea noastră inițială și să aflăm care sunt cu adevărat lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a fi un jucător profesionist. Ține minte că trebuie să gestionezi bine bugetul, să nu fii niciodată obosit când pariezi și să o faci cu gândul că vrei să devii profesionist, nu să te îmbogățești.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA