Acasă Actualitate JOI, 22 DECEMBRIE, BAIA MARE - Ceremonie de Ziua Victoriei Revoluției Române...

JOI, 22 DECEMBRIE, BAIA MARE – Ceremonie de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății

DISTRIBUIȚI

Instituția Prefectului – Județul Maramureș, Primăria Municipiului Baia Mare și Garnizoana Baia Mare organizează ceremonia publică prilejuită de sărbătorirea Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății , care se va desfășura joi, 22 decembrie 2016, în municipiul Baia Mare. Ceremonia va avea loc de la ora 10.00, la Troița din Piața Revoluției din Baia Mare. 

Sunt invitați să participe personalități civile și militare ale județului Maramureș, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, ai partidelor politice, instituțiilor culturale, științifice și religioase, ai asociațiilor,  ligilor și fundațiilor cadrelor militare în activitate, în rezervă sau în retragere, veteranii de război, elevii, studenții, reprezentanții mass-media, toți cetățenii județului Maramureș și ai municipiului Baia Mare.

Ceremonia va începe cu onorul acordat subprefectului județului Maramureș, salutarea drapelului de luptă al Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramureș, prezentarea oficialităților, intonarea imnului național și oficierea serviciului religios.

Se vor depune coroane și jerbe de flori la troița din Piața Revoluției și la mormintele eroilor martiri din cimitirele “La nuci” și “ Horea I”. La finalul ceremoniei, detașamentul de onoare va prezenta onorul tuturor participanților la acest eveniment.

Informații furnizate de către Instituția Prefectului- Județul Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA