AcasăAdministrațieJOCURILE NAȚIONALE SPECIAL OLYMPICS – Peste 300 de sportivi din toată țara...

JOCURILE NAȚIONALE SPECIAL OLYMPICS – Peste 300 de sportivi din toată țara au participat la competiție

DISTRIBUIȚI

JOCURILE NAȚIONALE SPECIAL OLYMPICS  Peste 300 de sportivi, din toate județele țării, au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Jocurile Naționale Special Olympics. Așadar, Municipiul Baia Mare a fost orașul în care, anul acesta, s-a desfășurat cea mai importantă competiție națională adresată persoanelor cu dizabilităţi din România.

La concurs au participat și copiii de la Centrul „Ștefan Luchian „, coordonat de către Serviciul Public Asistență Socială. Beneficiarii noștri au trecut prima dată prin evaluarea medicală, iar ulterior au participat la competițiile sportive, unde s-au descurcat foarte bine. Mai mult, Vlad Costinaș, beneficiar al centrului nostru și participant la competiție, a fost unul dintre sportivii care au purtat Flacăra Speranței.

De asemenea, Vlad a participat și la un moment artistic de dans, desfășurat în cadrul deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice. Dorim să îi felicităm pe toți cei care au participat la această competiție, copii și tineri care își depășesc limitele în fiecare zi, dar și pe organizatorii acestei competiții menită să integreze social persoanele cu nevoi speciale.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA