AcasăActualitate112JOCUL MORŢII - Balena Albastră a mai luat viaţa unui copil (VIDEO)

JOCUL MORŢII – Balena Albastră a mai luat viaţa unui copil (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

JOCUL MORŢII Jocul morţii Balena Albastră continuă să facă victime. Ieri noapte, o fată a decis să termine cu viaţa, aruncându-se în gol de pe un bloc, de la etajul 12.

JOCUL MORŢII Potrivit rudelor, adolescenta împreună cu o prietenă de-a ei jucau Balena Albastră. Amica victimei a ajuns la spital în stare de şoc, scrie Observator.

Tragedia a avut loc în cartierul Chemistry, din Daugavpils, un oraş din sudul Letoniei.

kompromat.lv scrie că autorităţile nu cunosc deocamdată circumstanţele morţii fetei, în acest caz fiind deschis un dosar penal.

Jurnaliştii letoni susţin că acesta nu este singurul caz în care un adolescent devina victima jocului Balena Albastră. Recent, o elevă de gimnaziu s-a aruncat de la etajul patru al unei şcoli din Riga. Din fericire, fata a scăpat. Are multe fracturi, acum aflându-se internată în spital.

La sfârşitul lunii ianuarie, mai mulţi elevi ai şcolii au creat un grup pe WhatsApp, în care discutau despre Balena Albastră.

În plus, distribuiau fotografii în care unii apăreau cu tăieturi la mâini. Părinţii au atras imediat atenţia autorităţilor despre existenţa acestui grup. Cu toate astea, nimeni nu a luat nicio măsură. Drept urmare, fata, membră a acestui grup, s-a aruncat de la etaj.

De asemenea, kompromat.lv a intrat în posesia unui material video în care pot fi văzuţi cinci copii care urmăresc cum un altul încearcă să se sinucidă.

Esta vorba despre o fată, care, pare însă, că nu îndrăzneşte să se arunce pe fereastră. În tot acest timp, o altă adolescentă o încurajează să sară.

sursa INFO

sursa FOTO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA