AcasăActualitate112JOACĂ PERICULOASĂ – Un copil era să moară după ce colegii de...

JOACĂ PERICULOASĂ – Un copil era să moară după ce colegii de școală l-au „spânzurat” de mânerul unui geam

spot_img

DISTRIBUIȚI

JOACĂ PERICULOASĂ  Luna aceasta a avut loc un incident grav în Școala Generală „Gavril Istrate” din Nepos. Un băiat a fost „spânzurat” cu o ață de mânerul de la geam. Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă în acest caz.

O glumă proastă era să se transforme într-o tragedie la școala generală din Nepos. Incidentul s-a produs în data de 13 martie, în sala clasei a VII-a a școlii. Într-o pauză, patru elevi din clasa a VII-a l-au „spânzurat” pe un coleg de-al lor cu o ață de la o sacoșă, pe care au legat-o de mânerul de la unul dintre geamurile din clasă.

„Copilul a stat fără suflare minute bune, până când a fost salvat de un elev din clasa a VIII-a, care i-a înlăturat ața de la gât. Pe gâtul copilului spânzurat se văd și acum urmele asfixiei mecanice provocate de actul agresiv. A fost sesizată conducerea școlii și la fața locului a venit doamna director Ștefania Borzași. Aceasta a constatat agresiunea și a doua zi i-a chemat la școală pe părinții elevilor. Domnia sa i-a convins pe părinți să uite întâmplarea, să nu raporteze mai departe evenimentul ce putea avea urmări nefericite și a mușamalizat toată întâmplarea neluând nicio măsură împotriva elevilor agresivi”, povestește cel care a și sesizat Inspectoratul Școlar Județean cu privire la acest incident

Surse Bistrițeanul.ro au declarat că elevul agresat s-a „împăcat” cu colegii săi care au făcut gluma proastă și nu a depus plângere la poliție în acest sens.

Pe de altă parte, Inspectoratul Școlar Județean, care a fost sesizat la doar câteva zile după incident, a deschis o anchetă, urmând ca în cel mult două săptămâni să vină cu un raport, în care se vor regăsi și eventuale sancțiuni în acest caz.

„S-a primit o reclamație pe mail-ul Inspectoratului, în care se prezintă incidentul. S-a numit o comisie și se cercetează sesizarea, urmând să se întocmească un raport, în cel mult 30 de zile de la primirea sesizării”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro Monica Buboly, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA