spot_img
AcasăActualitate112JOACĂ CU FINAL TRAGIC – Un copil de 14 ani din Arad...

JOACĂ CU FINAL TRAGIC – Un copil de 14 ani din Arad a murit înecat într-un lac

spot_img

DISTRIBUIȚI

JOACĂ CU FINAL TRAGIC  Pompierii au fost alertați pentru a salva un copil înecat într-un lac din Pecica, județul Arad. Băiatul, în vârstă de 14 ani, se juca împreună cu un prieten în apă și, la un moment dat, a dispărut. Trupul său a fost descoperit după aproape o oră de căutări.

Băiatul s-a jucat cu un prieten în apa lacului Doru din orașul Pecica, județul Arad. La un moment dat, copilul a dispărut și nu a mai revenit la mal. Colegul său de joacă a cerut ajutorul unui localnic, care a sunat la 112, informează Mediafax.ro.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, un echipaj cu barcă, şapte pompieri, precum şi trei voluntari. Trupul băiatului a fost găsit de scafandri după aproape o oră de căutări.

„Adâncimea lacului este de aproximativ trei, patru metri în locurile adânci. Copilul a fost scos din apă de către scafandrii ISU Arad şi predat către echipajul SMURD, care a efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat ISU Arad, pentru sursa citată.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA