spot_img
AcasăEvenimentSportJO Londra. Corina Căprioriu, argint la judo 57 kg. A treia medalie...

JO Londra. Corina Căprioriu, argint la judo 57 kg. A treia medalie pentru România!

DISTRIBUIȚI

Sportiva Corina Căprioriu s-a calificat, luni, în finala olimpică a categoriei 57 de kilograme, asigurând o medalie de aur sau de argint pentru România, a treia pentru delegaţia tricoloră la Jocurile Olimpice de la Londra.
Corina Căprioriu s-a calificat în semifinale, după o luptă aprigă, cu unguroaica Hedvig Karakas, dar încheiată nedecis în cele cinci minute regulamentare, astfel că a fost nevoie de Golden Score pentru departajare. Prelungirile i-au purtat noroc Corinei, chiar dacă nicio sportivă nu a punctat, arbitrii stabilind-o câştigătoare, cu 2-1.

Corina Caprioriu a pierdut finala concursului de judo din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra (categoria 57 de kilograme), sportiva din Romania fiind invinsa, prin descalificare, de Kaori Matsumoto, din Japonia. Corina a cucerit astfel medalia de argint.

Sportiva antrenată de Florin Bercean a câştigat grupa D, iar în semifinale se va duela cu Marti Malloy (SUA).
În turul inaugural al grupei D, Căprioriu a învins-o pe chinezoaica Hui Wang, prin ippon, iar de turul doi a trecut facil, prin descalificarea adversarei Sally Raguib (Djibouti), care nu s-a încadrat în limitele categoriei.

Delegaţia României a obţinut o medalie olimpică la judo, argint, prin Alina Dumitru (48 kg), în timp ce campioana europeană Andreea Chiţu (52 kg) şi Dan Fâşie (66 kg) au fost eliminaţi în turul secund al competiţiei. Din delegaţia României la judo mai fac parte Daniel Brata (100 kg) şi Vlăduţ Simionescu (plus 100 kg).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA