AcasăEvenimentSportJO Londra 2012. Astăzi are loc ceremonia de închidere. Sandra Izbașa va...

JO Londra 2012. Astăzi are loc ceremonia de închidere. Sandra Izbașa va purta drapelul tricolor. Premierul Ponta va asista la festivități

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra promite să aducă cel puţin la fel de multe surprize ca şi cea de deschidere. Sub titlul „O simfonie a muzicii britanice”, evenimentul va aduce pe scenă unii dintre cei mai importanţi artişti ai regatului. Google sărbătoreşte cu un logo special ceremonia de închidere de la Londra 2012.
Printre artiştii celebri se numără şi fetele de la Spice Girls. Formaţia, care a cunoscut celebritatea acum aproape 20 de ani, se va reuni în formula iniţială, special pentru acest moment. După ceea ce s-au văzut la repetiţii, fetele promit un show ca în zilele de glorie. Au mai fost văzuţi exersând pentru marele eveniment George Michael, Annie Lennox şi Pet Shop Boys. Dar nu totul se reduce la muzică. După cum anunţă Daily Mail, va exista şi o paradă a celor mai cunscute modele, paradă condusă de Kate Moss. Ceremonia de închidere va începe duminică la ora 23, ora României şi se va sfârşi aproape de ora 2 dimineaţa.
Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a decis ca gimnasta Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la sărituri și bronz cu echipa la Londra, să poarte drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice.
Luni, sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice, conducerea COSR şi componenţii delegaţiei României care au evoluat în ultimele zile la Olimpiadă vor reveni în ţară, cu o cursă Tarom programată să aterizeze la ora 13.40, pe Aeroportul Henri Coandă. Olimpicii vor fi primiţi la Salonul Prezidenţial.
România a obţinut nouă medalii la Londra: aur – Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint – Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz – echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).
Premierul Victor Ponta se află de vineri, la Londra, pentru a asista la mai multe competiţii şi la închiderea Jocurilor Olimpice, urmând să se întâlnească cu sportivii din delegaţia României şi să revină în ţară cel mai probabil luni, în acelaşi avion cu aceştia, au declarat surse guvernamentale.
Acestea au precizat că sportivii români medaliaţi la Londra vor fi premiaţi, marţi, de Guvern, premierul Ponta cerând ministrului Finanţelor să găsească resurse pentru dublarea premiilor anunţate iniţial.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA