AcasăActualitate112JANDARMII MONTANI ÎN ACŢIUNE - Bărbat beat salvat de la îngheţ la...

JANDARMII MONTANI ÎN ACŢIUNE – Bărbat beat salvat de la îngheţ la Cascada Cailor

spot_img

DISTRIBUIȚI

JANDARMII MONTANI ÎN ACŢIUNE Sâmbătă, 2 decembrie,în jurul orei 13.00, jandarmii montani din cadrul Postului de jandarmi montan Borşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe traseul Complex Turistic Borşa-Cascada Cailor, un bărbat are nevoie de ajutor.

Jandarmii s-au deplasat în acea zonă, întâlnindu-se pe traseu cu membrii Salvamont Borşa care se îndreptau spre acelaşi loc.

Ajunşi în zonă, la aproximativ 500 metri de Cascada Cailor, au observat un bărbat care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a temperaturii scăzute, precum şi a faptului că persoana nu era echipată corespunzător, exista riscul ca sănătatea să-i fie pusă în pericol.

Astfel că jandarmii împreună cu membrii Salvamont l-au transportat la Staţia Teleferic de unde a fost preluată de un echipaj de pe ambulanţă.

În cazul în care sunteţi victima unui accident pe pârtia de schi sau martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială sau fapte de natură să tulbure liniştea publică, sunteţi rugaţi să solicitaţi sprijin prin sistemul unic de urgenţă 112, de asemenea, vă puteţi adresa direct echipajelor de jandarmi montani din zonă.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Citeşte şi ȘOFERI, ATENȚIE MAXIMĂ! – Vizibilitate redusă pe DN 18, în Pasul Prislop 

RECOMANDĂRILE JANDARMILOR – Reguli de bază pe care trebuie să le respectăm pe pârtia de schi

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA