spot_img
AcasăNews AlertJANDARMII MARAMUREȘENI: PARTEA 1 - Pop Denis, campionul și vicecampionul la Judo,...

JANDARMII MARAMUREȘENI: PARTEA 1 – Pop Denis, campionul și vicecampionul la Judo, Sambo și Jiu Jitsu Brazilian, care și-a dedicat viața siguranței cetățenilor

DISTRIBUIȚI

Anul acesta, pe data de 3 aprilie se vor aniversa 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române iar până la această dată jandarmii maramureșeni vor prezenta povestea unor colegi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş.

Astăzi îl prezentăm pe colegul nostru, sg.maj. Pop Denis-Mihai din cadrul detaşamentului de jandarmi mobil Baia Mare, pe care disciplina și respectul dobândit prin sport l-au adus către o carieră în Jandarmerie.

Tânărul nostru coleg practică Judo, Sambo și Jiu Jitsu Brazilian de la vârsta de 10 ani și a participat, de-alungul timpului la numeroase competiții naționale si internaționale. A obținut la Judo titlul de vicecampion naţional la juniori în anul 2012, la categoria 81 de kg. și a fost component al lotului național de juniori. În anul 2013 a obținut locul 3 la U23 categoria 90 kg. iar în anii 2017 și 2019 s-a clasat pe locu 5 la seniori, categoria de greutate 81kg. La Sambo a obținut titlul de vicecampion național la seniori în anul 2020, la categoria de greutate 90 kg. La Jiu Jitsu Brazilian a obținut titlurile de campion și vicecampion național Gi și NoGi Seniori Profesionisti în anul 2020, la categoria de greutate 86 kg”, povestesc jandarmii maramureșeni.

Începând cu luna noiembrie a anului 2019, sg. maj. Pop Denis-Mihai a fost repartizat la Jandarmeria Maramureş ca urmare a absolvirii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Colegul nostru ştie să îmbine foarte bine sportul cu profesia de jandarm, pe timpul activităţii profesionale își îndeplinește cu responsabilitate atribuţiile de serviciu şi este apreciat de către conducerea instituţiei pentru activitatea pe care o desfăşoară”, mai spun jandarmii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA