spot_img
AcasăActualitateSocialJandarmii maramureşeni au asigurat ordinea publică la sfârşitul săptămânii, dar au aplicat...

Jandarmii maramureşeni au asigurat ordinea publică la sfârşitul săptămânii, dar au aplicat și amenzi

DISTRIBUIȚI

La sfârşitul săptămânii trecute, dispeceratul Jandarmerie Maramureş a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse din incinta unui magazin situat pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare. La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie care l-au identificat pe Ioan M. de 33 de ani, din Baia Mare, ce este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Făptuitorul, ajuns în magazin, a sustras mai multe produse cosmetice şi alimentare pe care le-a ascuns în buzunare şi într-o sacoşă ce o avea asupra lui. Ajuns la casele de marcat, persoana în cauză a uitat să achite bunurile ascunse în pungă şi buzunare, dar la ieşirea din magazin a fost oprit de către personalul de pază al magazinului până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Fărcaşa, a identificat în data de 28.07.2012, o persoană ce părea a avea un comportament bizar. Jandarmii aflaţi în serviciu au trecut la legitimarea acestuia însă persoana de sex masculin a refuzat în mod constant. După efectuarea verificărilor, s-a constatat că este vorba de Vlăduţ Ioan P., în vârstă de 18 ani cu domiciliul în Baia Mare, iar pentru fapta sa, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

Vineri, 27.07 2012, în jurul orei 18:30, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată prin serviciul unic de urgenţe „112” despre faptul că pe strada Popa Lupu din municipiul Sighetu Marmaţiei, a avut loc un scandal. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au confirmat cele sesizate, şi au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei, pe Georgiana Mihaela D., de 32 ani, din Sighetu Marmaţiei ce a provocat scandal, spre indignarea cetăţenilor din zonă, pe motivul unor neînţelegeri cu mama acesteia.

Jandarmii aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică cu ocazia desfăşurării Festivalului ,,Zilele Oraşului Vişeu de Sus” au identificat în data de 28.07.2012, două persoane de sex feminin ce au oferit spre vânzare jucării, fără a avea afişat preţul de vânzare pe aceste produse. Cele două femei, Ramona Cerasela C. de 20 ani şi Lenuţa C. de 33 ani, ambele din Tecuci, judeţul Galaţi, au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de 500 lei fiecare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA