spot_img
AcasăActualitateJANDARMII, LA DATORIE – Ordine și siguranță publică la competițiile sportive care...

JANDARMII, LA DATORIE – Ordine și siguranță publică la competițiile sportive care se vor desfășura în Maramureș în următoarele zile

DISTRIBUIȚI

JANDARMII, LA DATORIE  Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la competiţiile sportive ce vor avea loc în perioada următoare acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.

Joi, 08 martie a.c., începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi H.C. Vaslui, din cadrul „Ligii Zimbrilor”.

Sâmbătă, 10 martie a.c., începând cu ora 11:00, pe Stadionul „Arena Zimbrilor” din Baia Mare se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, meci din cadrul Cupei României.

De asemenea, Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie, organizează în staţiunea Şuior în perioada 12-14 martie a.c., zilnic între orele 08:00-16:00, Campionatul Naţional Şcolar 2018 Schi Alpin.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică.

Solicităm suporterilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea manifestărilor sportive, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, în vederea desfăşurării în condiţii optime a acestora.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA