spot_img
AcasăActualitate112JANDARMII BĂIMĂRENI, LA DATORIE – Cerșetori violenți, sancționați. Scandaluri, alcool și bătăi...

JANDARMII BĂIMĂRENI, LA DATORIE – Cerșetori violenți, sancționați. Scandaluri, alcool și bătăi în acest weekend

DISTRIBUIȚI

JANDARMII BĂIMĂRENI, LA DATORIE   Echipajele de jandarmi care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile legale, fiind aplicate sancţiunile contravenţionale prevăzute de legislaţia în vigoare.

Sâmbătă, 12 mai, în jurul orelor 11:50, un bărbat cu vârsta de 34 de ani din Baia Mare, aflându-se în faţa unui imobil de pe strada Horia din Baia Mare, a adresat injurii şi ameninţări unei persoane de sex feminin iar pe strada Gării din Baia Mare, în jurul orelor  23:25, a fost solicitată intervenţia jandarmilor pentru faptul că trei tineri, doi din Baia Mare şi unul din judeţul Satu Mare, au consumat băuturi alcoolice şi au tulburat liniştea locatarilor din zonă prin strigăte şi larmă.

Duminică, 13 mai, în jurul orelor 12:30, echipajul de jandarmi a fost solicitat să intervină la o biserica ortodoxă din Baia Mare, pentru faptul că doi tineri, unul din Baia Mare iar celălalt din judeţul Sălaj, au apelat la mila persoanelor aflate în curtea bisericii iar celor care refuzau să le dea bani, cei doi le adresau cuvinte jignitoare şi injurii.

Luni, 14 mai, în jurul orelor 16:54, un bărbat în vârstă de 24 ani, cu domiciliul  în localitatea Baia Mare, în parcul din faţa Gării CFR Baia Mare, a apelat la mila cetăţenilor din zonă iar celor care refuzau să-i dea bani le adresa injurii şi cuvinte jignitoare.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA