spot_img
AcasăActualitateSocialJANDARMI ÎN MISIUNE - Educaţie prin baruri la Sighetu Marmaţiei şi Borşa

JANDARMI ÎN MISIUNE – Educaţie prin baruri la Sighetu Marmaţiei şi Borşa

spot_img

DISTRIBUIȚI

În intervalul orar 08:00 – 12:00, jandarmii din Sighetu Marmaţiei în cooperare cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ din localitate, au desfăşurat o acţiune comună în scopul prevenirii absenteismului şcolar şi a faptelor de natură antisocială din rândul elevilor. Au fost surprinşi un număr de 12 elevi, care au părăsit nemotivat perimetrul instituţiilor de învăţământ în timpul programului educaţional, fiind găsiţi în barurile din apropierea şcolilor. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală  de 425 lei.

… dar şi în Borşa

În intervalul orar 09:00 – 13:00, jandarmii de pe raza localităţii Borşa în cooperare cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ din localitate, au desfăşurat o acţiune comună în scopul prevenirii absenteismului şcolar şi a faptelor de natură antisocială din rândul elevilor. Au fost surprinşi un număr de 6 elevi, care au părăsit nemotivat perimetrul instituţiilor de învăţământ în timpul programului educaţional, fiind găsiţi în barurile din apropierea şcolilor. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală  de 800 lei.

 Cuvinte jignitoare, colegei de clasă

 Joi 26 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, grupa operativă de jandarmerie de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, a fost sesizată să se deplaseze la un liceu din localitate, unde se reclama un scandal. A fost identificat C.M. de 15 ani, din Berbeşti, care i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei colege de clasă. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

A apelat fără motiv „112”  

În ziua de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, a sancţionat-o cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei, pe Ileana B. de 57 ani, din localitate. Aceasta a apelat numărul unic de urgenţă „112”, fără a avea un motiv întemeiat.

Misiuni ale jandarmilor maramureşeni în week-end

La sfârşitul acestei săptămâni, jandarmii maramureşeni vor participa la misiuni de asigurare a ordinii publice, altele decât cele permanente pe care Jandarmeria Maramureş le execută atât independent, cât şi în cooperare cu celelalte instituţii. Astfel:

  • Având în vedere numărul mare de turişti preconizaţi să-şi petreacă week-end-ul în staţiunile montane Mogoşa, Şuior şi Cavnic, efectivele de jandarmi care acţionează în zona pârtiilor de schi, vor fi suplimentate în această perioadă.
  • Sâmbătă 28 ianuarie:

– la meciul de handbal feminin dintre HCM Baia Mare şi „Corona” Braşov  începând cu ora 11:00, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare;

– începând cu ora 17:00, la meciul de volei dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi CSM                                 Craiova, care va avea loc în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

  • Duminică 29 ianuarie – la mitingul Asociaţiei „Euroarmonia”, începând cu ora 12:00, în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA