spot_img
AcasăActualitateSocialJANDARMERIE - Trei sesizari de fruturi din magazinele baimarene in decurs de...

JANDARMERIE – Trei sesizari de fruturi din magazinele baimarene in decurs de patru ore

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a intervenit prompt la trei sesizări telefonice despre sustragerea unor produse din trei supermarket-uri din Baia Mare.

Jandarmii au fost sesizaţi că dintr-un supermarket situat pe  str. b-dul Unirii, din localitatea Baia Mare, o persoană de sex feminin a sustras produse din incinta magazinului. La faţa locului a fost identificată M. C. de 42 de ani din Remetea Chioarului,  care, după ce şi-a pus în coşul de cumpărături atât produse alimentare cât şi nealimentare, şi-a umplut buzunarele şi poşeta cu produse de igienă intimă, dulciuri, gumă şi produse de papetărie în valoare de 89,34 lei, prejudiciu care a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului.

Batrana prinsa la furat

În jurul orei 17.00, personalul unui magazin situat pe str. George Coşbuc din localitatea Baia Mare sesizează jandarmeria despre sustragerea unor bunuri din magazin de către o femeie. La faţa locului a fost identificată Floarea C. de 72 de ani din Satu Mare, care a ascuns în poşetă produse alimentare şi nealimentare în valoare de 54,87 lei, crezând că va reuşi să iasă din magazin. La casa de marcat a fost oprită de către personalul de pază al magazinului şi condusă în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor.

Batranel prins la furat

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.00 jandarmii au intervenit la un alt supermarket unde un bărbat, A.L. de 63 de ani, din Satu Nou de Jos, aflat la cumpărături a observat căruciorul cu materialele şi produsele pentru întreţinere şi curăţare a toaletelor ce aparţinea personalului de serviciu. Crezând că nu a fost observat, sustrage toate produsele aflate în cărucior, şi le pune într-o sacoşă şi la intrarea în raioane şi îi cere agentului de pază să-i înfolieze punga cu produsele sustrase afirmând că le-a cumpărat din alt magazin. După casele de marcat este recunoscut de partea vătămată şi condus în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor. Cei în cauză sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, fapte prevăzute şi  pedepsite de art. 208, 209 alin. 1 lit. e, Cod Penal. Dosarele cu actele de constatare întocmite, au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA