AcasăActualitateSocialJANDARMERIE - Scandaluri aplanate in Baia Mare. Oameni recalcitranti amendati. Hoti prinsi

JANDARMERIE – Scandaluri aplanate in Baia Mare. Oameni recalcitranti amendati. Hoti prinsi

DISTRIBUIȚI

Dispeceratul Jandarmeriei Maramureş a fost sesizat prin serviciul „112” de către personalul unui magazin din localitatea Baia Mare, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a sustras produse din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă ce a identificat-o pe Mariana B. de 24 de ani cu domiciliul în localitatea Băiţa, ce este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ajunsă la magazinul situat pe str. George Coşbuc din Baia Mare, suspecta a pus în coşul de cumpărături produse de panificaţie, iar de la raionul cu produse cosmetice a luat  mai multe bijuterii pe care le-a ascuns în poşeta personală . La casele de marcat făptuitoarea a achitat doar produsele de panificaţie, uitând de bunurile ascunse în poşetă. La ieşirea din magazin a fost oprită de către personalul de pază al magazinului şi condusă în camera de control până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare întocmit a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Captură de ţigări de provenienţă Ucraineană

În data de 13.06.2012, personalul din cadrul Compartimentului prevenire şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe str. B-dul Decebal din localitatea Baia Mare, o persoană de sex masculin care încerca să comercializeze ţigarete de provenienţă Ucraina. Jandarmii i-au stabilit identitatea, constatând că se numeşte Laviniu V. de 30 de ani din Baia Mare. Asupra acestuia au fost găsite  114 pachete cu ţigarete cu inscripţia ,,Viceroy”, de proveninţă Ucraina . Susnumitul şi ţigările găsite asupra lui au fost predate către reprezentantul A.N.A.F. / Autoritatea Vamală, fiindu-i aplicată de către aceştia o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 lei

Scandal în Baia Mare

Patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a fost sesizată în data de 15.06.2012, în jurul orei 01:30, despre faptul că  pe strada Petofi Şandor din municipiu, a izbucnit un scandal. La faţa locului au fost identificaţi Ciprian K. de 22 de ani şi Vasile S. de 22 de ani, ambii din localitate, care au adus  ameninţări cu acte de violenţă faţă de Vasile C. şi au participat efectiv la scandal. Jandarmii din compunerea patrulei le-au aplicat sancţiuni contravenţionale în sumă de 400 de lei .

Consum de alcool în locuri publice

În data de 15.06.2012, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Borşa au surprins două persoane în timp ce consumau băuturi alcoolice în locuri publice. Jandarmii i-au identificat pe Csaba T. de 25 ani, din Sighetu Marmaţiei şi pe Marian G. de 36 ani, din sat. Fundulea, jud. Călăraşi, cărora le-au fost aplicate conform legea 61/1991, amenzi contravenţionale în valoare de 100 lei fiecare .

Pe raza localităţii Baia Mare, în data de 15.06.2012, în jurul orei 23:00, jandarmii l-au identificat pe Sorin S. de 21 de ani din municipiu, care consuma băuturi alcoolice în locuri neamenajate în acest scop. În conformitate cu  legea 61/1991 R., a fost sancţionat  cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

Patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Fărcaşa l-a depistat în data de 16.06.2012 pe Vasile C. de 20 de ani, din Baia Mare care, aflându-se în faţa Biserici din Tămaia, consuma băuturi alcoolice. A fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei .

Iritat de prezenţa jandarmilor

andarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică din localitatea Borşa în data de 15.06 2012, în jurul orei 22:30, a sancţionat o persoană care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal la o pensiune de pe str. A.I.Cuza din Borşa şi a refuzat să dea relaţii privind identitatea sa. După ce a fost identificat, Sandu T. de 27 de ani, din Borşa, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în suma de  300 lei .

Corturi amplasate ilegal

Sâmbătă, 16.06.2012,  jandarmii din cadrul Postului montan Cavnic, au identificat două persoane ce aveau amplasate corturile în fondul forestier, în locul numit Cremeni, fără a avea aprobarea organelor silvice. Cele două femei, Luminiţa V. de 38 ani şi Angela V. de 52 ani, ambele din Vălenii Lăpuşului , au fost sancţionate conform legii 171/2010, cu suma de  500 lei fiecare.

La strâns de fonduri fără aprobare

Jandarmii din cadrul patrulei de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Fărcaşa, au depistat în data de 16.06.2012, pe str. Culturi din localitatea Tămâia, o persoană strângea fonduri pentru un caz social fără a avea aprobare dela Primărialocalităţii. A fost identificat Mihai B. de 22 de ani, din Ialomiţa căruia i-a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 25 lei.

Recalcitrant la sosirea organelor de ordine

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată duminică,  17.06.2012, în jurul orei 01:00, despre faptul că pe strada Zefirului din localitate, o persoană ascultă muzică la intensitate ridicată. La faţa locului a fost direcţionată o patrulă de ordine şi siguranţă publică care l-a identificat pe  Viorel C. de 37 de ani, din Baia Mare ce a devenit recalcitrant la sosirea organelor de ordine, aducându-le injurii. A fost sancţionat  cu amendă contravenţională în valoare de1000 de lei.

Apel „112”

Patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a surprins în data de 17.06.2012, în jurul orei 05:00 pe  Florin Adrian  H. de 23 de ani din Baia Mare care, aflându-se pe str. Uniri,  a apelat în mod nejustificat prin serviciul „112”organele de ordine, iar la sosirea la locul unde au fost sesizate, le-a adus injurii acestora. Jandarmii l-au sancţionat  cu amendă contravenţională în valoare de 500 de lei .

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA